Shannon Winslow: Visszatérés Longbournba

Shannon Winslow könyve: Visszatérés Longbournba | könyv borító

[limit_content length=”400″] Mi lesz a Bennet család nőtagjaival most, hogy Mr. Bennet meghalt? Mr. Tristan Collins úton van Amerikából, hogy birtokba vegye a tulajdonát képező ingatlant, Mrs. Bennet pedig tervet sző. Longbourn örökösének egyszerűen feleségül kell vennie az egyik lányát. Nincs más megoldás. Vajon Maryt, avagy Kittyt szemelik ki erre a kétséges megtiszteltetésre? Amikor a szóban forgó úrról kiderül, hogy valójában jó parti, versengés kezdődik a testvérek között. Ki lesz Longbourn következő úrnője? Darcy, Elizabeth, valamint a Büszkeség és balítélet többi szereplője visszatér, ugyanis a társadalmilag mellőzött Mary kilép az árnyékból, hogy központi helyet foglaljon el Shannon Winslow nagy sikerű, Titkok és szenvedélyek című regényének régóta várt folytatásában. “Mindig is a szívemen viseltem Mary sorsát, és titokban hittem benne, hogy rejtett hősnői adottságokkal rendelkezik. A Visszatérés Longbournba fölfedi igazi indítékait. Megtudhatjuk, vajon a lány örökre nevelőnőnek rendeltetett-e, vagy fölülemelkedik a,jelentéktelenség’ csapásán, hogy megtalálja a szerelmet és a saját boldogságát.” Shannon Winslow [/limit_content]

A Visszatérés Longbournba című könyv egy 2019-ban megjelent, 312 oldalból álló, Angolszász, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények Kortárs kategóriájú könyv, melyet Shannon Winslow írt és a Lazi Kiadó adja ki a 9789632674261 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Shannon Winslow: Visszatérés Longbournba egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Shannon Winslow: Visszatérés Longbournba PDF, Visszatérés Longbournba PDF letöltés, Shannon Winslow: Visszatérés Longbournba ePUB, Visszatérés Longbournba ePUB letöltés, Shannon Winslow: Visszatérés Longbournba Mobi, Visszatérés Longbournba Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Shannon Winslow további könyvei

Lazi Kiadó kiadó további könyvei

Angolszász, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények Kortárs kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

312 oldalas könyvek

9789632674261 ISBN-számú könyvek

Összes könyv