Sebők Zsolt: Origami járművek – Családi füzetek

Sebők Zsolt könyve: Origami járművek - Családi füzetek | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] Ha valami új és érdekes hajtogatni valót keresel, amivel meglepheted a barátaidat, családtagjaidat a különböző ünnepeink alkalmából, akkor megtaláltad a neked megfelelő kiadványt. A hajtogatásban segítségedre lesznek a lépéseket bemutató rajzok és a hajtásokat jelölő nyilak. [/limit_content]

A Origami járművek – Családi füzetek című könyv egy 2012-ban megjelent, 32 oldalból álló, Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyv, melyet Sebők Zsolt írt és a Szalay Könyvek adja ki a 9789632514345 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Sebők Zsolt: Origami járművek – Családi füzetek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Sebők Zsolt: Origami járművek – Családi füzetek PDF, Origami járművek – Családi füzetek PDF letöltés, Sebők Zsolt: Origami járművek – Családi füzetek ePUB, Origami járművek – Családi füzetek ePUB letöltés, Sebők Zsolt: Origami járművek – Családi füzetek Mobi, Origami járművek – Családi füzetek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Sebők Zsolt további könyvei

Szalay Könyvek kiadó további könyvei

Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

32 oldalas könyvek

9789632514345 ISBN-számú könyvek

Összes könyv