Sebestyén Szilvia: Makrobiotika – Az egészséges és harmonikus életért

Sebestyén Szilvia könyve: Makrobiotika - Az egészséges és harmonikus életért | könyv borító

[limit_content length=”400″] A kötet nélkülözhetetlen segítség mindazoknak, akik a makrobiotika segítségével szeretnék átformálni életüket, helyreállítani egészségüket vagy megelőzni bizonyos betegségeket. A makrobiotika az ősi keleti filozófia bölcsességein alapuló életmód, amely a testi-lelki egyensúly megtartására, illetve visszaállítására törekszik. Könyvünk szakszerű segítséget nyújt az ételek alapanyagainak helyes kiválasztásától kezdve a megfelelő konyhatechnikák elsajátításáig. A makrobiotika gyakorlati megvalósítását a szerző izgalmas, változatos, hazai alapanyagokból előállítható alapreceptjei segítik, melyeket színes illusztrációk szemléltetnek. [/limit_content]

A Makrobiotika – Az egészséges és harmonikus életért című könyv egy 2014-ban megjelent, 240 oldalból álló, Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Sebestyén Szilvia írt és a Kossuth Kiadó adja ki a 9789630978545 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Sebestyén Szilvia: Makrobiotika – Az egészséges és harmonikus életért egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Sebestyén Szilvia: Makrobiotika – Az egészséges és harmonikus életért PDF, Makrobiotika – Az egészséges és harmonikus életért PDF letöltés, Sebestyén Szilvia: Makrobiotika – Az egészséges és harmonikus életért ePUB, Makrobiotika – Az egészséges és harmonikus életért ePUB letöltés, Sebestyén Szilvia: Makrobiotika – Az egészséges és harmonikus életért Mobi, Makrobiotika – Az egészséges és harmonikus életért Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Sebestyén Szilvia további könyvei

Kossuth Kiadó kiadó további könyvei

Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

240 oldalas könyvek

9789630978545 ISBN-számú könyvek

Összes könyv