Scott Westerfeld: Góliát

Scott Westerfeld könyve: Góliát | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Sándor herceg és Deryn a Leviatánon utazik kelet felé, amikor léghajójukat utasítják, hogy Szibériában vegyen fel egy szokatlan utast, a feltaláló Nikola Teslát. Az őrült géniusz azt állítja, hogy fegyvere, Góliát véget tud vetni a háborúnak, de vajon kinek az oldalán áll?Titkos küldetésük során Sándor végre megismeri barátja legmélyebb titkait: Deryn nemcsak hogy fiúnak öltözött lány, de szereti is őt.A korona sorsa, egy nagyváros pusztulása és egy közrendű lány szerelme is Sándor következő lépéstől függ.A Góliát izgalmas lezárása Scott Westerfeld rendkívüli Leviatán-sorozatának. [/limit_content]

A Góliát című könyv egy 2014-ban megjelent, 584 oldalból álló, Irodalom Ifjúsági irodalom 10-14 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Scott Westerfeld írt és a Ciceró Könyvstúdió Kft. adja ki a 9789635398805 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Scott Westerfeld: Góliát egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Scott Westerfeld: Góliát PDF, Góliát PDF letöltés, Scott Westerfeld: Góliát ePUB, Góliát ePUB letöltés, Scott Westerfeld: Góliát Mobi, Góliát Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Scott Westerfeld további könyvei

Ciceró Könyvstúdió Kft. kiadó további könyvei

Irodalom Ifjúsági irodalom 10-14 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

584 oldalas könyvek

9789635398805 ISBN-számú könyvek

Összes könyv