Schmidt Mária: Veszélyzónában

Schmidt Mária könyve: Veszélyzónában | könyv borító

[limit_content length=”400″] Miért uralja Európát a kommunizmus bukása után még negyedszázaddal is olyan politikai gondolkodás, amely nem a valóságos problémáinkkal foglalkozik? Aki ismeri az emberi természetet, az előtt megnyílik a múlt. Aki látja a múltat, könnyebben igazodik el a jelenben, és olykor a jövőt is megsejti. Kevesen vannak, akik elég bátrak ahhoz, hogy elhagyják a semmitmondás biztonságos és pompásan aszfaltozott zsákutcáit. Ilyenkor nem a tévedés kockázata a legfőbb veszélyforrás, hanem az igazmondásé. Schmidt Mária hetedik könyve minden szempontból kockázatos kalandra csábítja az olvasót. Világunk ismét olyan veszélyes tereppé vált, ahol annak van csak esélye, aki elég bátor és szabad ahhoz, hogy biztosítókötél nélkül rugaszkodjon neki a helyzet felmérését és elemzését célzó feladatnak: a téves ideológiáktól mentesített valóság bemutatásának. Amikor veszélyzónába kerülünk, csak ez nyithat számunkra kiutat. [/limit_content]

A Veszélyzónában című könyv egy 2016-ban megjelent, 344 oldalból álló, Jelenkori történelem, Történelem Világtörténelem kategóriájú könyv, melyet Schmidt Mária írt és a Közép- és Kelet-Európai Tört. Közal adja ki a 9789638678430 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Schmidt Mária: Veszélyzónában egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Schmidt Mária: Veszélyzónában PDF, Veszélyzónában PDF letöltés, Schmidt Mária: Veszélyzónában ePUB, Veszélyzónában ePUB letöltés, Schmidt Mária: Veszélyzónában Mobi, Veszélyzónában Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Schmidt Mária további könyvei

Közép- és Kelet-Európai Tört. Közal kiadó további könyvei

Jelenkori történelem, Történelem Világtörténelem kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

344 oldalas könyvek

9789638678430 ISBN-számú könyvek

Összes könyv