Schmidt Egon: Mókuska kalandjai

Schmidt Egon könyve: Mókuska kalandjai | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Schmidt Egon Kossuth-díjas író, ornitológus mesekönyve, a Mókuska kalandjai folytatása az Új Ember Kiadónál korábban megjelent köteteknek, és egyben nyitánya egy újabb sorozatnak, amelyet az EX-BB Kiadó indít MESÉLŐ TERMÉSZET címmel. Schmidt Egon népszerű meséi játszva tanítanak. Miközben a kis olvasó ezúttal Mókuskával együtt felfedezi a környező világot, számos természeti ismerettel gyarapodik. A könyv egyik legnagyobb értéke, hogy már egészen kis korban a természet szeretetére nevel. A mesekönyv 11 rövid fejezetét gyönyörű színes rajzok illusztrálják – Budai Tibor grafikusművész alkotásai, aki ma az egyik legismertebb gyermekkönyv-illusztrátor. Az aprólékos részletességgel kidolgozott grafikák életszerűek, esztétikai funkciójukon túl az új ismeretek vizuális megerősítését szolgálják. Schmidt Egon természetről szóló meséin, történetein nemzedékek nőttek fel. Örvendetes, hogy néhány év után ismét egy nagyon szerethető mesekönyvvel jelentkezik az idős – idén 85 éves – szerző. [/limit_content]

A Mókuska kalandjai című könyv egy 2016-ban megjelent, 40 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek, Állatmesék kategóriájú könyv, melyet Schmidt Egon írt és a EX-BB Kiadói Kft. adja ki a 9789633251652 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Schmidt Egon: Mókuska kalandjai egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Schmidt Egon: Mókuska kalandjai PDF, Mókuska kalandjai PDF letöltés, Schmidt Egon: Mókuska kalandjai ePUB, Mókuska kalandjai ePUB letöltés, Schmidt Egon: Mókuska kalandjai Mobi, Mókuska kalandjai Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Schmidt Egon további könyvei

EX-BB Kiadói Kft. kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek, Állatmesék kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

40 oldalas könyvek

9789633251652 ISBN-számú könyvek

Összes könyv