Schäffer Erzsébet: A temesvári lány – Anyuval az élet

Schäffer Erzsébet könyve: A temesvári lány - Anyuval az élet | könyv borító

[limit_content length=”400″] A megrázó őszinteségű, személyes hangú, leginkább egyfajta sajátos naplóra emlékeztető könyv anya és lánya párbeszéde az élet utolsó szakaszába érve nem mindennapi kapaszkodót nyújt felderítetlen emberi kapcsolataink kibogozásához, megfejtéséhez. A történetek minden pillanatában ott a dráma, és ott a feloldozás, ott vannak a fogódzók, a megélt tapasztalások, hogy az élet olykor kikerülhetetlennek látszó buktatóin is át lehet evickélni. Az utolsó öt percben is. Nehéz pakkal megrakodva is. Nem biztos, hogy száraz lábbal, de partot érünk. [/limit_content]

A A temesvári lány – Anyuval az élet című könyv egy 2016-ban megjelent, 146 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Regények, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Schäffer Erzsébet írt és a Central Médiacsoport Zrt. adja ki a 9789633411681 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Schäffer Erzsébet: A temesvári lány – Anyuval az élet egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Schäffer Erzsébet: A temesvári lány – Anyuval az élet PDF, A temesvári lány – Anyuval az élet PDF letöltés, Schäffer Erzsébet: A temesvári lány – Anyuval az élet ePUB, A temesvári lány – Anyuval az élet ePUB letöltés, Schäffer Erzsébet: A temesvári lány – Anyuval az élet Mobi, A temesvári lány – Anyuval az élet Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Schäffer Erzsébet további könyvei

Central Médiacsoport Zrt. kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Regények, Kortárs kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

146 oldalas könyvek

9789633411681 ISBN-számú könyvek

Összes könyv