Schädtné Simon Andrea: Varázslatos számoló 3. évfolyam

Schädtné Simon Andrea könyve: Varázslatos számoló 3. évfolyam | könyv borító

[limit_content length=”400″] A kiadvány kompetenciaalapú, differenciáló, játékos feladatokkal dolgozza fel a 3. évfolyamon elvárt tananyagot. Feladatai számtani alapokra helyezve fejleszti a biztonságos szám- és műveletfogalomra épülő számolási készségeket. A kiadvány célja a matematikai készségek, képességek gyakoroltatása, a logikai gondolkodás fejlesztése, illetve a megszerzett matematikai tudás rögzítése, elmélyítése. Ha a kijelölt feladatokat helyesen oldják meg a tanuló egy matrica a jutalmuk. Az összegyűjtött matricákból egy mesés társasjátékkal gazdagodhatnak a diákok. Kötetünkkel szeretnénk egy kis kutatásra is ösztönözni a gyerekeket: néhány feladat mellé Nézz utána! részeket helyeztünk el, amelyek lehetőséget biztosítanak a tananyagon kívül újabb információ szerzéséhez, búvárkodáshoz, a Tudod-e? részek pedig érdekességeket tartalmaznak. A feladatok megoldásai megtalálhatóak a kiadó honlapján, a témazáró feladatlapok pedig a kiadótól igényelhetőek. Köteteinket iskolai és otthoni gyakorlásra egyaránt ajánljuk. [/limit_content]

A Varázslatos számoló 3. évfolyam című könyv egy 2011-ban megjelent, 92 oldalból álló, Matematika, Tankönyv, segédkönyv 1-4 évfolyam kategóriájú könyv, melyet Schädtné Simon Andrea írt és a Maxim Könyvkiadó adja ki a 9789632611433 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Schädtné Simon Andrea: Varázslatos számoló 3. évfolyam egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Schädtné Simon Andrea: Varázslatos számoló 3. évfolyam PDF, Varázslatos számoló 3. évfolyam PDF letöltés, Schädtné Simon Andrea: Varázslatos számoló 3. évfolyam ePUB, Varázslatos számoló 3. évfolyam ePUB letöltés, Schädtné Simon Andrea: Varázslatos számoló 3. évfolyam Mobi, Varázslatos számoló 3. évfolyam Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Schädtné Simon Andrea további könyvei

Maxim Könyvkiadó kiadó további könyvei

Matematika, Tankönyv, segédkönyv 1-4 évfolyam kategóriájú könyvek

2011-ban megjelent könyvek

92 oldalas könyvek

9789632611433 ISBN-számú könyvek

Összes könyv