Sárvári Tünde: Német Gyakorlókönyv 6 – Jegyre Megy

Sárvári Tünde könyve: Német Gyakorlókönyv 6 - Jegyre Megy | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Német nyelvi és nyelvtani tananyag magyarázatokkal és feladatokkal, hogy jobb jegyed legyen! Ebben a füzetben olyan német nyelvi feladatsorokat találsz, amelyek segítségedre lesznek abban, hogy jobb eredményeket érj el a németórákon. A feladatok megoldása során felidézheted és elmélyítheted az iskolában már megtanultakat. A gyakorlófüzetben található szövegek és témakörök az általános iskolai tananyag legfontosabb részeit tartalmazzák. A bevezető szövegben találod azokat a nyelvtani szerkezeteket, amelyekkel a fejezet foglalkozik. Utána a nyelvtani magyarázatok segítségével könnyen megértheted, majd a feladatokkal begyakorolhatod az adott tananyagot. A Tudáspróba segítségével ellenőrizheted megszerzett tudásod. A feladatok segítenek az ismétlés, az összefoglalás, illetve a szóbeli vagy írásbeli számonkérésekre való önálló felkészülés során is. [/limit_content]

A Német Gyakorlókönyv 6 – Jegyre Megy című könyv egy 2014-ban megjelent, 95 oldalból álló, Nyelvkönyvek, Szótár, nyelvkönyv Német kategóriájú könyv, melyet Sárvári Tünde írt és a Klett Kiadó adja ki a 9786155258619 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Sárvári Tünde: Német Gyakorlókönyv 6 – Jegyre Megy egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Sárvári Tünde: Német Gyakorlókönyv 6 – Jegyre Megy PDF, Német Gyakorlókönyv 6 – Jegyre Megy PDF letöltés, Sárvári Tünde: Német Gyakorlókönyv 6 – Jegyre Megy ePUB, Német Gyakorlókönyv 6 – Jegyre Megy ePUB letöltés, Sárvári Tünde: Német Gyakorlókönyv 6 – Jegyre Megy Mobi, Német Gyakorlókönyv 6 – Jegyre Megy Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Sárvári Tünde további könyvei

Klett Kiadó kiadó további könyvei

Nyelvkönyvek, Szótár, nyelvkönyv Német kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

95 oldalas könyvek

9786155258619 ISBN-számú könyvek

Összes könyv