Sarah Lark: A vörös mangrovefák

Sarah Lark könyve: A vörös mangrovefák | könyv borító

[limit_content length=”400″] Deirdre Fortnam a szépségével minden férfit levesz a lábáról, körülzsongják az udvarlók. A jamaicai előkelő társaság azonban vonakodik köreibe fogadni, és a jövője felől sem lehet nyugodt. A lány ugyan a jómódú cukornád-ültetvényes, Doug Fortnam gyermekeként nőtt fel, de azt beszélik, hogy egy fekete rabszolgától származik, aki évekig tartotta fogva a lány anyját, Norát a szökött feketék falujában. Victor szintén gazdag családból származik egy francia gyarmatról, szülei nem is nézik jó szemmel, hogy a birtok gondozása helyett orvoslással keresi kenyerét. A két fiatal első látásra egymásba szeret, és az öntörvényű, szabadságvágyó kisasszony az elhivatott orvost választja férjéül, és követi őt szülőföldjére. A kezdeti fellángolás azonban nem tart sokáig: Deirdre bezárva érzi magát az idegen szigeten. Egy éjszaka azonban ismeretlen fekete férfi kopogtat az orvos ajtaján, kezében egy félholt lányt tart. Deirdre akkor még nem sejti, hogy egész addigi életét megváltoztatja ez az éjszaka, és nemsokára szembe kell néznie ismeretlen múltjával is.Az ezer forrás szigetének izgalmas folytatásában tovább bonyolódik a Fortnam család története: Sarah Lark újabb regényében, amely az előzmények ismerete nélkül is lebilincselő olvasmány, az ellenállhatatlan szenvedély és a sors kiszámíthatatlan keze veszi át a főszerepet. [/limit_content]

A A vörös mangrovefák című könyv egy 2013-ban megjelent, 632 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények, Történelmi kategóriájú könyv, melyet Sarah Lark írt és a General Press Kiadó adja ki a 9789636435288 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Sarah Lark: A vörös mangrovefák egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Sarah Lark: A vörös mangrovefák PDF, A vörös mangrovefák PDF letöltés, Sarah Lark: A vörös mangrovefák ePUB, A vörös mangrovefák ePUB letöltés, Sarah Lark: A vörös mangrovefák Mobi, A vörös mangrovefák Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Sarah Lark további könyvei

General Press Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények, Történelmi kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

632 oldalas könyvek

9789636435288 ISBN-számú könyvek

Összes könyv