Sarah Ivens: Erdőterápia – Sinrin-joku, avagy zöld út a boldogsághoz

Sarah Ivens könyve: Erdőterápia - Sinrin-joku, avagy zöld út a boldogsághoz | könyv borító

[limit_content length=”400″] Ki ne érezné jobban magát egy erdei séta során vagy egy parkban elköltött uzsonna után? Lelket simogatóan üdítő érzés fog el bennünket a szabad ég alatt, a zöldben. Az állandó rohanásban mégis alig-alig vesszük észre az évszakok váltakozásának szépségét, beszorulunk a négy fal közé, s felemészt bennünket az elszigeteltség és a napi rutin.Gyakran kimerültek és fásultak vagyunk, úgy érezzük, fojtogat minket a stressz, mégsem tudunk változtatni. Sarah Ivens könnyen megvalósítható, szórakoztató ötletekkel teli, inspiráló kötete ebben segít. Megtanulhatjuk belőle, miként válhat a természetben eltöltött idő a mindennapjaink részévé, akár a párunkkal vagy a gyerekeinkkel, akár egymagunkban szeretnénk élvezni jótékony hatásait. Az Erdőterápia tanácsait követve meglepő s egyben csodálatos változásokat észlelhetünk nemcsak magunkon, de a társas kapcsolatainkban is.Sarah Ivens író, újságíró, az OK! Magazin szerkesztője. Több életmóddal kapcsolatos kötet szerzője, s rendszeresen publikál egyebek mellet a Marie Claire-ben, a Daily Mailben és a Mail on Sundayban. [/limit_content]

A Erdőterápia – Sinrin-joku, avagy zöld út a boldogsághoz című könyv egy 2018-ban megjelent, 257 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Sarah Ivens írt és a Libri Könyvkiadó adja ki a 9789634333630 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Sarah Ivens: Erdőterápia – Sinrin-joku, avagy zöld út a boldogsághoz egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Sarah Ivens: Erdőterápia – Sinrin-joku, avagy zöld út a boldogsághoz PDF, Erdőterápia – Sinrin-joku, avagy zöld út a boldogsághoz PDF letöltés, Sarah Ivens: Erdőterápia – Sinrin-joku, avagy zöld út a boldogsághoz ePUB, Erdőterápia – Sinrin-joku, avagy zöld út a boldogsághoz ePUB letöltés, Sarah Ivens: Erdőterápia – Sinrin-joku, avagy zöld út a boldogsághoz Mobi, Erdőterápia – Sinrin-joku, avagy zöld út a boldogsághoz Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Sarah Ivens további könyvei

Libri Könyvkiadó kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

257 oldalas könyvek

9789634333630 ISBN-számú könyvek

Összes könyv