Sara Withers: A gyöngyfűzés technikáinak enciklopédiája – Útmutató lépésről lépésre, inspiráló galériával

Sara Withers, Stephanie Burnham könyve: A gyöngyfűzés technikáinak enciklopédiája - Útmutató lépésről lépésre, inspiráló galériával | könyv borító

[limit_content length=”400″] Fedezzük fel a gyöngyök titokzatos és szépséges világát, és készítsünk belőlük káprázatos és egyedi ékszereket, ékesítsük velük ruhadarabjainkat és kiegészítőinket, vagy alkossunk különleges, gyöngyös kötött és horgolt darabokat!A kötetből megtanulhatjuk a hagyományos és mai technikákat, mint amilyen a gyöngyszövés, a fűzés, a drótmunkák, a csomótechnika vagy a gyöngyhímzés.Merítsünk ihletet a tapasztalt és tehetséges alkotók Galéria fejezetben bemutatott munkáiból! [/limit_content]

A A gyöngyfűzés technikáinak enciklopédiája – Útmutató lépésről lépésre, inspiráló galériával című könyv egy 2015-ban megjelent, 160 oldalból álló, Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyv, melyet Sara Withers, Stephanie Burnham írt és a Gabo Kiadó adja ki a 9789634060291 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Sara Withers, Stephanie Burnham: A gyöngyfűzés technikáinak enciklopédiája – Útmutató lépésről lépésre, inspiráló galériával egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Sara Withers, Stephanie Burnham: A gyöngyfűzés technikáinak enciklopédiája – Útmutató lépésről lépésre, inspiráló galériával PDF, A gyöngyfűzés technikáinak enciklopédiája – Útmutató lépésről lépésre, inspiráló galériával PDF letöltés, Sara Withers, Stephanie Burnham: A gyöngyfűzés technikáinak enciklopédiája – Útmutató lépésről lépésre, inspiráló galériával ePUB, A gyöngyfűzés technikáinak enciklopédiája – Útmutató lépésről lépésre, inspiráló galériával ePUB letöltés, Sara Withers, Stephanie Burnham: A gyöngyfűzés technikáinak enciklopédiája – Útmutató lépésről lépésre, inspiráló galériával Mobi, A gyöngyfűzés technikáinak enciklopédiája – Útmutató lépésről lépésre, inspiráló galériával Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Sara Withers, Stephanie Burnham további könyvei

Gabo Kiadó kiadó további könyvei

Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

160 oldalas könyvek

9789634060291 ISBN-számú könyvek

Összes könyv