Sara Muzio: Egy aranyhal fantasztikus utazása – Stresszoldó színezőkönyv

Sara Muzio könyve: Egy aranyhal fantasztikus utazása - Stresszoldó színezőkönyv | könyv borító

[limit_content length=”400″] Ennek az aprólékosan illusztrált színezőkönyvnek a főszereplője egy akváriumban élő aranyhalacska. Egy nap elhatározza, hogy hátrahagyja “otthonát”, és csodálatos utazásra indul mesebeli tájakon át, ahol mindenféle lénnyel találkozik. Az oldalakon egy olyan fantáziavilág képei bontakoznak ki, amelyben megvalósulhat a kis aranyhal összes álma: a kolibrikkel szállhat az égen, mintája lehet esernyőnek és gumicsizmának, s megpihenhet a pálmaleveleken.Színezd ki a könyv bámulatosan kifinomult rajzait, hogy megtudd, mi lesz a kishal történetének meglepő befejezése.Sara Muzio több mint tízéves tapasztalattal rendelkező grafikus, könyvillusztrátor. Diplomáját orvosi illusztrációk készítéséből szerezte. Az Egy aranyhal fantasztikus utazása mellett A titokzatos dzsungel és A fantázia virágai című könyvben jelentek meg színezhető grafikái. [/limit_content]

A Egy aranyhal fantasztikus utazása – Stresszoldó színezőkönyv című könyv egy 2016-ban megjelent, 96 oldalból álló, Felnőtt színezők, Hobbi kategóriájú könyv, melyet Sara Muzio írt és a ALEXANDRA KÖNYVESHÁZ KFT. adja ki a 5999556206583 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Sara Muzio: Egy aranyhal fantasztikus utazása – Stresszoldó színezőkönyv egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Sara Muzio: Egy aranyhal fantasztikus utazása – Stresszoldó színezőkönyv PDF, Egy aranyhal fantasztikus utazása – Stresszoldó színezőkönyv PDF letöltés, Sara Muzio: Egy aranyhal fantasztikus utazása – Stresszoldó színezőkönyv ePUB, Egy aranyhal fantasztikus utazása – Stresszoldó színezőkönyv ePUB letöltés, Sara Muzio: Egy aranyhal fantasztikus utazása – Stresszoldó színezőkönyv Mobi, Egy aranyhal fantasztikus utazása – Stresszoldó színezőkönyv Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Sara Muzio további könyvei

ALEXANDRA KÖNYVESHÁZ KFT. kiadó további könyvei

Felnőtt színezők, Hobbi kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

96 oldalas könyvek

5999556206583 ISBN-számú könyvek

Összes könyv