Sándor András: A pártalálás kézikönyvei – Társkeresés az őszinteségre hangolva

Sándor András könyve: A pártalálás kézikönyvei - Társkeresés az őszinteségre hangolva | könyv borító

[limit_content length=”400″] Így hódíts nőtMi kell a hölgyeknek? Végre elmondják! Ha idegesít, hogy más pasik könnyen találnak párt, te pedig szenvedsz, olvasd el az elmúlt évek legnagyobb bestsellerét, ami már több száz FÉRFIT nevelt, akik azóta boldog párkapcsolatban élnek. Esettanulmányok valódi társkereső nőktől, akik megtanítanak a saját nyelvükön kommunikálni ahhoz, hogy valóban meg is hódítsd őket!Így csábíts férfitMi kell a férfiaknak? Végre elmondják! Esettanulmányok valódi, társkereső urak őszinte vallomásaival ahhoz, hogy végre megértsd őket, s képet kapj arról, a lelkük mélyén mire vágynak, mi mozgatja őket a szexen kívül. Most megnyílnak! Ha eleged van a sok kellemetlen kávézgatásból, és a hazug, kínos randikból, az eddigi legkomolyabb esélyt kapod ahhoz, hogy megtaláld az igazit! [/limit_content]

A A pártalálás kézikönyvei – Társkeresés az őszinteségre hangolva című könyv egy 2018-ban megjelent, 440 oldalból álló, Szociálpszichológia, társas kapcsolatok, Társadalomtudomány Pszichológia kategóriájú könyv, melyet Sándor András írt és a Solar Libro Kft. adja ki a 9786155714078 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Sándor András: A pártalálás kézikönyvei – Társkeresés az őszinteségre hangolva egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Sándor András: A pártalálás kézikönyvei – Társkeresés az őszinteségre hangolva PDF, A pártalálás kézikönyvei – Társkeresés az őszinteségre hangolva PDF letöltés, Sándor András: A pártalálás kézikönyvei – Társkeresés az őszinteségre hangolva ePUB, A pártalálás kézikönyvei – Társkeresés az őszinteségre hangolva ePUB letöltés, Sándor András: A pártalálás kézikönyvei – Társkeresés az őszinteségre hangolva Mobi, A pártalálás kézikönyvei – Társkeresés az őszinteségre hangolva Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Sándor András további könyvei

Solar Libro Kft. kiadó további könyvei

Szociálpszichológia, társas kapcsolatok, Társadalomtudomány Pszichológia kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

440 oldalas könyvek

9786155714078 ISBN-számú könyvek

Összes könyv