Salomonné Csíszár Pálma (Szerk.): Eszperantó írásbeli nyelvvizsga – Alapfok (B1), középfok (B2)

Salomonné Csíszár Pálma (Szerk.) könyve: Eszperantó írásbeli nyelvvizsga - Alapfok (B1), középfok (B2) | könyv borító

[limit_content length=”400″] Az új Origó sorozat követi az Akadémiai Kiadó korábbi nyelvvizsgakönyveinek hagyományát: eredeti vizsgaanyagokat ad közre az ELTE Idegennyelvi Továbbképző Központ Origó nyelvvizsgarendszerének feladatbankjából. Minden feladattípus megoldásához hasznos és részletes tanácsokat nyújt a nyelvvizsgára készülőknek. Bemutatja az írásbeli nyelvvizsga minden feladattípusát alapfokon és középfokon (a közös Európai Referenciakeret B1 és B2 szintjén.) [/limit_content]

A Eszperantó írásbeli nyelvvizsga – Alapfok (B1), középfok (B2) című könyv egy 2010-ban megjelent, 160 oldalból álló, Egyéb, Szótár, nyelvkönyv kategóriájú könyv, melyet Salomonné Csíszár Pálma (Szerk.) írt és a Akadémiai Kiadó adja ki a 9789630588416 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Salomonné Csíszár Pálma (Szerk.): Eszperantó írásbeli nyelvvizsga – Alapfok (B1), középfok (B2) egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Salomonné Csíszár Pálma (Szerk.): Eszperantó írásbeli nyelvvizsga – Alapfok (B1), középfok (B2) PDF, Eszperantó írásbeli nyelvvizsga – Alapfok (B1), középfok (B2) PDF letöltés, Salomonné Csíszár Pálma (Szerk.): Eszperantó írásbeli nyelvvizsga – Alapfok (B1), középfok (B2) ePUB, Eszperantó írásbeli nyelvvizsga – Alapfok (B1), középfok (B2) ePUB letöltés, Salomonné Csíszár Pálma (Szerk.): Eszperantó írásbeli nyelvvizsga – Alapfok (B1), középfok (B2) Mobi, Eszperantó írásbeli nyelvvizsga – Alapfok (B1), középfok (B2) Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Salomonné Csíszár Pálma (Szerk.) további könyvei

Akadémiai Kiadó kiadó további könyvei

Egyéb, Szótár, nyelvkönyv kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

160 oldalas könyvek

9789630588416 ISBN-számú könyvek

Összes könyv