Ryan Nicodemus: Minimalisták – Minden, ami igazán fontos

Ryan Nicodemus, Joshua Fieldsmillburn könyve: Minimalisták - Minden, ami igazán fontos | könyv borító

[limit_content length=”400″] Az embereket szeresd, a tárgyakat használd. Fordítva nem működik.Létezik olyan siker, ami nem fejezhető ki pénzben. Boldogságnak hívják. Joshua Fields Millburn huszonéves, öltönyben, nyakkendőben járó feltörekvő vállalati reménység volt, aki úgy gondolta, mindene megvan, amire valaha vágyott. De egyszer csak rájött, hogy nem ez az, ami igazán fontos számára. Miközben arra törekedett, hogy a kötelező fogyasztásnál, az anyagi javak halmozásánál és a nem működő Amerikai Álom modelljénél valami értelmesebbet találjon, megszabadult a legtöbb vagyontárgyától, visszafizette bénító adósságait, és otthagyta a jól fizető állását, karrierjét azért, hogy rátaláljon arra a munkára, amit szenvedéllyel csinálhat, s arra a társra, aki igazi társa lehet mindebben. [/limit_content]

A Minimalisták – Minden, ami igazán fontos című könyv egy 2014-ban megjelent, 304 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Joshua Fieldsmillburn, Ryan Nicodemus írt és a Athenaeum Kiadó adja ki a 9789632933603 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Joshua Fieldsmillburn, Ryan Nicodemus: Minimalisták – Minden, ami igazán fontos egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Joshua Fieldsmillburn, Ryan Nicodemus: Minimalisták – Minden, ami igazán fontos PDF, Minimalisták – Minden, ami igazán fontos PDF letöltés, Joshua Fieldsmillburn, Ryan Nicodemus: Minimalisták – Minden, ami igazán fontos ePUB, Minimalisták – Minden, ami igazán fontos ePUB letöltés, Joshua Fieldsmillburn, Ryan Nicodemus: Minimalisták – Minden, ami igazán fontos Mobi, Minimalisták – Minden, ami igazán fontos Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Joshua Fieldsmillburn, Ryan Nicodemus további könyvei

Athenaeum Kiadó kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

304 oldalas könyvek

9789632933603 ISBN-számú könyvek

Összes könyv