Rupert Sheldrake: A kutatószellem felszabadítása – 10 inspiráló kérdés a tudomány megújulásáért

Rupert Sheldrake könyve: A kutatószellem felszabadítása - 10 inspiráló kérdés a tudomány megújulásáért | könyv borító

[limit_content length=”400″] “Attól függetlenül, hogy a morfikus rezonancia megadja -e a megfelelő válaszok kereteit vagy sem, Sheldrake által vizsgált kérdések önmagukban is hasznosak. Az ellenségesség, ahogy sokan fogadták gondolatait önmagában a legjobb ajánlólevél. Nem lehet gondolatait pusztán azzal elutasítani, hogy képtelenség. El kell fogadnunk, s mindig észben is tartanunk a jelenlegi dogmák korlátozottságát. Sheldrake ebben segít nekünk, ezzel a nagyszerűen megírt, elgondolkodtató, és mindvégig izgalmas könyvvel.” – – The Financial Times Ruppert Sheldrake világhírű biológus ebben a provokatív könyvben a materiális világkép “kőbe vésett” tantételeit, és azok korlátozó hatásait vizsgája. Véleménye szerint azok inspiráló kérdésekké alakítva, új lehetőségeket és felfedezéseket nyújthatnak a tudomány, s az olvasók számára egyaránt. Kiindulópontjai lehetnek a kutatószellem felszabadulásának, és a tudomány megújulásának… Csak néhány példa ezekre a kérdésekre: Az emlékek valóban mindössze anyagi lenyomatok az agyban? Az elme valóban az agyra korlátozódik? A “pszi-jelenségek” valóban illuzórikusak? A mechanikus orvostudomány valóban az egyetlen, ami működőképes? [/limit_content]

A A kutatószellem felszabadítása – 10 inspiráló kérdés a tudomány megújulásáért című könyv egy 2019-ban megjelent, 410 oldalból álló, Egyéb, Társadalomtudomány Pszichológia kategóriájú könyv, melyet Rupert Sheldrake írt és a Harmónia Háló adja ki a 9786150007786 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Rupert Sheldrake: A kutatószellem felszabadítása – 10 inspiráló kérdés a tudomány megújulásáért egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Rupert Sheldrake: A kutatószellem felszabadítása – 10 inspiráló kérdés a tudomány megújulásáért PDF, A kutatószellem felszabadítása – 10 inspiráló kérdés a tudomány megújulásáért PDF letöltés, Rupert Sheldrake: A kutatószellem felszabadítása – 10 inspiráló kérdés a tudomány megújulásáért ePUB, A kutatószellem felszabadítása – 10 inspiráló kérdés a tudomány megújulásáért ePUB letöltés, Rupert Sheldrake: A kutatószellem felszabadítása – 10 inspiráló kérdés a tudomány megújulásáért Mobi, A kutatószellem felszabadítása – 10 inspiráló kérdés a tudomány megújulásáért Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Rupert Sheldrake további könyvei

Harmónia Háló kiadó további könyvei

Egyéb, Társadalomtudomány Pszichológia kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

410 oldalas könyvek

9786150007786 ISBN-számú könyvek

Összes könyv