Ruediger Dahlke: Az egészség három alappillére – Mozgás – táplálkozás – lazítás

Ruediger Dahlke könyve: Az egészség három alappillére - Mozgás - táplálkozás - lazítás | könyv borító

[limit_content length=”400″] Mozgás, táplálkozás, légzés és lazítás – ezek jelentik testbe zárt életünk alapját. Ha csak egy is kimarad közülük, előbb-utóbb hajótörést szenvedünk. Testünk természetesen csupán egy része az egésznek, építeni azonban csak biztos alapra érdemes, ezért lelkünk állapota is nagy mértékben testi kondíciónktól függ. Általános jólétünk szempontjából fontos, hogy a fenti alappilléreket figyelembe véve testünket-lelkünket egyensúlyban tartsuk. Ebben segít a Magyarországon már elismert szaktekintélynek számító német orvos, pszichoterapeuta és természetgyógyász, Ruediger Dahlke most megjelenő könyve. Gazdag szakmai pályafutásának tapasztalatait összefoglalva mutatja meg az egészséges, teljes élethez vezető, könnyen megvalósítható és mégis egészen új távlatokat nyitó utat. Nem írja elő, mit kell tennünk, mindössze ösztönző ötleteket ad, rávezetve ezzel arra, hogyan őrizhetjük meg testi-lelki egyensúlyunkat. Egyszerű szíverősítő, keringésjavító, légző- és lazítógyakorlatokkal fűszerezve mutatja meg, milyen könnyed is lehet az élet. A könyvben szereplő gyakorlatoknak bárki bármikor nekikezdhet, hiszen kondíciója – ami egyszerűen állapotot jelent – mindenkinek van. Ez az állapot – úgy testileg, mint lelkileg – magától javul, ha az ember mozgásba lendül! [/limit_content]

A Az egészség három alappillére – Mozgás – táplálkozás – lazítás című könyv egy 2010-ban megjelent, 192 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Ruediger Dahlke írt és a Bioenergetic Kft. adja ki a 9789632910673 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Ruediger Dahlke: Az egészség három alappillére – Mozgás – táplálkozás – lazítás egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Ruediger Dahlke: Az egészség három alappillére – Mozgás – táplálkozás – lazítás PDF, Az egészség három alappillére – Mozgás – táplálkozás – lazítás PDF letöltés, Ruediger Dahlke: Az egészség három alappillére – Mozgás – táplálkozás – lazítás ePUB, Az egészség három alappillére – Mozgás – táplálkozás – lazítás ePUB letöltés, Ruediger Dahlke: Az egészség három alappillére – Mozgás – táplálkozás – lazítás Mobi, Az egészség három alappillére – Mozgás – táplálkozás – lazítás Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Ruediger Dahlke további könyvei

Bioenergetic Kft. kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

192 oldalas könyvek

9789632910673 ISBN-számú könyvek

Összes könyv