Rózsássy Barbara: Fekete-fehér fénylés

Rózsássy Barbara könyve: Fekete-fehér fénylés - Válogatott versek | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] 1979-ben született Budapesten; pályája a Stádium Fiatal Írók Körében indult. 19 éves volt, amikor a – többi könyvét is gondozó – Stádium kiadásában megjelent első verseskötete (A suttogással telt szoba, 1998) Gérecz Attila-díjban részesült. 82 szonettből álló második kötete, a Barlangnyi álom (1999) itáliai ihletésű verseit foglalja magába. 2007-ben látott napvilágot az Isteni színjátékkal párbeszédet folytató harmadik könyve, a Pater noster, Dante. A Móricz Zsigmond irodalmi ösztöndíj ideje alatt (olasz szakos egyetemi ösztöndíjasként) Padovában töltött esztendő során alkotott versei 2009-ben Éjszakai tárlat címmel jelentek meg kiadónknál. Túl a sivatagon című ötödik verseskötetét 2011-ben, Termékeny függőség c. esszé- és tanulmánykötetét 2012-ben adtuk ki. 2014-ben megkapta a József Attila-díjat. [/limit_content]

A Fekete-fehér fénylés című könyv egy 2014-ban megjelent, 188 oldalból álló, Irodalom, Szépirodalom kategóriájú könyv, melyet Rózsássy Barbara írt és a Stádium Kiadó adja ki a 9786155198205 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Rózsássy Barbara: Fekete-fehér fénylés egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Rózsássy Barbara: Fekete-fehér fénylés PDF, Fekete-fehér fénylés PDF letöltés, Rózsássy Barbara: Fekete-fehér fénylés ePUB, Fekete-fehér fénylés ePUB letöltés, Rózsássy Barbara: Fekete-fehér fénylés Mobi, Fekete-fehér fénylés Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Rózsássy Barbara további könyvei

Stádium Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom, Szépirodalom kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

188 oldalas könyvek

9786155198205 ISBN-számú könyvek

Összes könyv