Rosie Banks: Titkos Királyság 26. – Rubin rejtély

Rosie Banks könyve: Titkos Királyság 26. - Rubin rejtély | könyv borító

[limit_content length=”400″] Nellinek, Fanninak és Jázminnak már csak egyetlen drágakövet kell megtalálniuk, hogy Vidám király újra elfoglalhassa az őt megillető trónt. Keserű királynő azonban elhatározza, hogy az utolsó ékkövet mindenáron megszerzi magának. A lányoknak össze kell gyűjteniük minden bátorságukat, hogy megoldják a rubin rejtélyét, mielőtt a Titkos Királyság örökre a gonosz királynő birodalmává válik. [/limit_content]

A Titkos Királyság 26. – Rubin rejtély című könyv egy 2017-ban megjelent, 112 oldalból álló, 7-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Rosie Banks írt és a Manó Könyvek adja ki a 9789634034018 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Rosie Banks: Titkos Királyság 26. – Rubin rejtély egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Rosie Banks: Titkos Királyság 26. – Rubin rejtély PDF, Titkos Királyság 26. – Rubin rejtély PDF letöltés, Rosie Banks: Titkos Királyság 26. – Rubin rejtély ePUB, Titkos Királyság 26. – Rubin rejtély ePUB letöltés, Rosie Banks: Titkos Királyság 26. – Rubin rejtély Mobi, Titkos Királyság 26. – Rubin rejtély Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Rosie Banks további könyvei

Manó Könyvek kiadó további könyvei

7-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

112 oldalas könyvek

9789634034018 ISBN-számú könyvek

Összes könyv