Rosemary Border: Drive Into Danger – OBW Starter

Rosemary Border könyve: Drive Into Danger - OBW Starter | könyv borító

[limit_content length=”400″] ‘I can drive a truck’, says Kim on her first day at work in the office. When Kim’s passenger Andy finds something strange under the truck things get dangerous – very dangerous. Word count 1,400 [/limit_content]

A Drive Into Danger – OBW Starter című könyv egy 2008-ban megjelent, 40 oldalból álló, Angol, Szótár, nyelvkönyv Könnyített olvasmányok kategóriájú könyv, melyet Rosemary Border írt és a Oxford University Press adja ki a 9780194234207 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Rosemary Border: Drive Into Danger – OBW Starter egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Rosemary Border: Drive Into Danger – OBW Starter PDF, Drive Into Danger – OBW Starter PDF letöltés, Rosemary Border: Drive Into Danger – OBW Starter ePUB, Drive Into Danger – OBW Starter ePUB letöltés, Rosemary Border: Drive Into Danger – OBW Starter Mobi, Drive Into Danger – OBW Starter Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Rosemary Border további könyvei

Oxford University Press kiadó további könyvei

Angol, Szótár, nyelvkönyv Könnyített olvasmányok kategóriájú könyvek

2008-ban megjelent könyvek

40 oldalas könyvek

9780194234207 ISBN-számú könyvek

Összes könyv