Rose Lagercrantz: Tina szerint a világ

Rose Lagercrantz könyve: Tina szerint a világ | könyv borító

[limit_content length=”400″] A szerzőpáros évek óta dolgozik együtt, Svédország gyerekirodalmának meghatározó alakjai. Az én boldog életem című könyvet a New York Times a tavalyi 10 legjobb könyv közé sorolja az életkornak megfelelő kategóriában. Tina az első nyári szünetét tölti – és ez élete legjobb vakációja! A barátnőjével, Fridával nyaralhat egy tengeri szigeten. Olyan fantasztikus ott, mint sehol máshol. És minden este beszélgethet telefonon az apukájával. Aztán egy nap apa is felbukkan a szigeten, és hoz Tinának egy meglepetést. Csak az a baj, hogy Tina egyáltalán nem örül neki… Az én boldog életem, A szívem ugrál örömében, és a Boldogság mostanában több díjat nyert könyvek folytatása.A Tináról szóló könyveket tizenöt nyelvre fordították le.A sok-sok finom, kifejező tollrajzzal illusztrált könyvet kezdő olvasóknak is ajánljuk, önálló olvasásra.A sorozatban megjelent:AZ ÉN BOLDOG ÉLETEMA SZÍVEM UGRÁL ÖRÖMÉBENBOLDOGSÁG MOSTANÁBANElőkészületben: VISZLÁT LEGKÖZELEBB [/limit_content]

A Tina szerint a világ című könyv egy 2017-ban megjelent, 104 oldalból álló, 10-14 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Rose Lagercrantz írt és a Cerkabella Könyvkiadó adja ki a 9789639820951 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Rose Lagercrantz: Tina szerint a világ egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Rose Lagercrantz: Tina szerint a világ PDF, Tina szerint a világ PDF letöltés, Rose Lagercrantz: Tina szerint a világ ePUB, Tina szerint a világ ePUB letöltés, Rose Lagercrantz: Tina szerint a világ Mobi, Tina szerint a világ Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Rose Lagercrantz további könyvei

Cerkabella Könyvkiadó kiadó további könyvei

10-14 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

104 oldalas könyvek

9789639820951 ISBN-számú könyvek

Összes könyv