Rory Freedman: Jónő – Táplálkozási útmutató, ha szuperül akarsz kinézni

Rory Freedman, Kim Barnouin könyve: Jónő - Táplálkozási útmutató, ha szuperül akarsz kinézni | könyv borító

[limit_content length=”400″] A Jónő nem egy tipikus uncsi fogyókúrás könyv: tréfát igen, de gátlást nem ismerve fúj ébresztőt minden nőnek, aki vékony akar lenni. Kertelés nélkül megmondja a frankót, például, hogy A szénsavas üdítő maga a folyékony sátán, meg hogy El vagy tájolva, ha azt képzeled, hogy az Atkins-diétától lesoványodsz. A szerzők a teljes kiőrlésű gabona és a zöldség-gyümölcs által fémjelzett egészséges életmódot hirdetik; a kötet amolyan csatakiáltás: harcba szólítja a nőket, hogy táplálkozzanak egészségesen, és legyenek sugárzóan szépek. [/limit_content]

A Jónő – Táplálkozási útmutató, ha szuperül akarsz kinézni című könyv egy 2016-ban megjelent, 272 oldalból álló, Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Kim Barnouin, Rory Freedman írt és a Athenaeum Kiadó adja ki a 9789632931562 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kim Barnouin, Rory Freedman: Jónő – Táplálkozási útmutató, ha szuperül akarsz kinézni egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Kim Barnouin, Rory Freedman: Jónő – Táplálkozási útmutató, ha szuperül akarsz kinézni PDF, Jónő – Táplálkozási útmutató, ha szuperül akarsz kinézni PDF letöltés, Kim Barnouin, Rory Freedman: Jónő – Táplálkozási útmutató, ha szuperül akarsz kinézni ePUB, Jónő – Táplálkozási útmutató, ha szuperül akarsz kinézni ePUB letöltés, Kim Barnouin, Rory Freedman: Jónő – Táplálkozási útmutató, ha szuperül akarsz kinézni Mobi, Jónő – Táplálkozási útmutató, ha szuperül akarsz kinézni Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kim Barnouin, Rory Freedman további könyvei

Athenaeum Kiadó kiadó további könyvei

Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

272 oldalas könyvek

9789632931562 ISBN-számú könyvek

Összes könyv