Rita Taylor: Horgolás – 200 kérdés és válasz – Kérdések és válaszok az alappálcáktól a befejező műveletekig

Rita Taylor könyve: Horgolás - 200 kérdés és válasz - Kérdések és válaszok az alappálcáktól a befejező műveletekig | könyv borító

[limit_content length=”400″] Megoldatlan horgolási problémái vannak? Szeretne többet megtudni egy sajátos technikáról? Szeretné elsajátítani, hogyan alkothat többfajta díszítést? Ez a horgolás könyv a témák széles körében ad választ 200 kérdésre. Kezdőknek és tapasztalt horgolóknak szóló kérdéseket egyaránt találunk, hasznos tanácsokat kapunk egy elismert szakértőtől a horgolás minden területéről. Egyértelmű, részletes illusztrációk segítik a technikák magyarázatát és a kérdések foglalkoznak a kezdősor készítésével, az alappálcákkal, a horgolás formázásával, a szegélyekkel, a különleges technikákkal, minták elkészítésével, és még sok minden mással. [/limit_content]

A Horgolás – 200 kérdés és válasz – Kérdések és válaszok az alappálcáktól a befejező műveletekig című könyv egy 2012-ban megjelent, 224 oldalból álló, Hobbi, Kézimunka kategóriájú könyv, melyet Rita Taylor írt és a Gabo Kiadó adja ki a 9789634061847 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Rita Taylor: Horgolás – 200 kérdés és válasz – Kérdések és válaszok az alappálcáktól a befejező műveletekig egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Rita Taylor: Horgolás – 200 kérdés és válasz – Kérdések és válaszok az alappálcáktól a befejező műveletekig PDF, Horgolás – 200 kérdés és válasz – Kérdések és válaszok az alappálcáktól a befejező műveletekig PDF letöltés, Rita Taylor: Horgolás – 200 kérdés és válasz – Kérdések és válaszok az alappálcáktól a befejező műveletekig ePUB, Horgolás – 200 kérdés és válasz – Kérdések és válaszok az alappálcáktól a befejező műveletekig ePUB letöltés, Rita Taylor: Horgolás – 200 kérdés és válasz – Kérdések és válaszok az alappálcáktól a befejező műveletekig Mobi, Horgolás – 200 kérdés és válasz – Kérdések és válaszok az alappálcáktól a befejező műveletekig Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Rita Taylor további könyvei

Gabo Kiadó kiadó további könyvei

Hobbi, Kézimunka kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

224 oldalas könyvek

9789634061847 ISBN-számú könyvek

Összes könyv