Richard Scarry: Tesz-vesz szótár – Magyar-angol-német

Richard Scarry könyve: Tesz-vesz szótár - Magyar-angol-német | könyv borító

[limit_content length=”400″] Ebben a könyvben több mint 1500 szót és képet találsz. Sőt mi több, háromszor annyi szót, mert a Tesz-Vesz szótárban a magyar kifejezések angol és német megfelelője is szerepel. Igazi szótárt vehetsz a kezedbe, amelyet, remélem, örömmel forgatsz majd, hiszen a képek sokat segítenek. Meglátod, milyen érdekes összehasonlítani a három nyelv szavait. Ha még nem tanulsz idegen nyelvet, kérj meg valakit, aki tud angolul vagy németül, hogy tanítson meg a helyes kiejtésre. Még egy mulatságot találsz majd a könyvben. Richard Scarry, a könyv írója és rajzolója sok apró rejtvényt ad fel neked, így a szórakoztató nyelvtanulás mellett még böngészhetsz is! Jó szórakozást! [/limit_content]

A Tesz-vesz szótár – Magyar-angol-német című könyv egy 2016-ban megjelent, 93 oldalból álló, Szótár, nyelvkönyv Angol Szótárak, Többnyelvű kategóriájú könyv, melyet Richard Scarry írt és a Móra Könyvkiadó adja ki a 9789631197617 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Richard Scarry: Tesz-vesz szótár – Magyar-angol-német egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Richard Scarry: Tesz-vesz szótár – Magyar-angol-német PDF, Tesz-vesz szótár – Magyar-angol-német PDF letöltés, Richard Scarry: Tesz-vesz szótár – Magyar-angol-német ePUB, Tesz-vesz szótár – Magyar-angol-német ePUB letöltés, Richard Scarry: Tesz-vesz szótár – Magyar-angol-német Mobi, Tesz-vesz szótár – Magyar-angol-német Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Richard Scarry további könyvei

Móra Könyvkiadó kiadó további könyvei

Szótár, nyelvkönyv Angol Szótárak, Többnyelvű kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

93 oldalas könyvek

9789631197617 ISBN-számú könyvek

Összes könyv