Richard Meyer: A szomato-pszichoterápia – Ferenczi Sándor nyomdokain

Richard Meyer könyve: A szomato-pszichoterápia - Ferenczi Sándor nyomdokain | könyv borító

[limit_content length=”400″] A szerző orvos, pszichiáter, a bölcsészettudományok doktora és a franciaországi Ecole Européenne de Psychothérapie Socio- et Somato-Analytique (EEPSSA) alapító elnöke. Jelen kiadvány válogatás szerzői tevékenységének gyümölcseiből. Írásaiban nemcsak az az érdekes, hogy a pszichoterápia történetén személyes megközelítéssel tekint végig, hanem az is, hogy olyan konklúzióhoz jut el, amelyben a különböző szemléletű iskoláknak a részletek tekintetében sokszor ellentmondásosnak tűnő felfedezéseit, nézeteit összefűzve egy értelmes egészbe rendezi el. Az pedig egészen egyedülálló, ahogyan a pszichoanalitikus gondolkodásnak új értelmet ad, különös figyelmet szentelve a “budapesti iskola”, elsősorban Ferenczi Sándor felfedezéseinek. A Magyar Szomato-Pszichoterápiás Egyesület (SZOMATO) és az Oriold és Társai Kiadó közös kiadványa. [/limit_content]

A A szomato-pszichoterápia – Ferenczi Sándor nyomdokain című könyv egy 2010-ban megjelent, 160 oldalból álló, Orvosi, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Richard Meyer írt és a Oriold és Társai Kft. adja ki a 9789639771390 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Richard Meyer: A szomato-pszichoterápia – Ferenczi Sándor nyomdokain egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Richard Meyer: A szomato-pszichoterápia – Ferenczi Sándor nyomdokain PDF, A szomato-pszichoterápia – Ferenczi Sándor nyomdokain PDF letöltés, Richard Meyer: A szomato-pszichoterápia – Ferenczi Sándor nyomdokain ePUB, A szomato-pszichoterápia – Ferenczi Sándor nyomdokain ePUB letöltés, Richard Meyer: A szomato-pszichoterápia – Ferenczi Sándor nyomdokain Mobi, A szomato-pszichoterápia – Ferenczi Sándor nyomdokain Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Richard Meyer további könyvei

Oriold és Társai Kft. kiadó további könyvei

Orvosi, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

160 oldalas könyvek

9789639771390 ISBN-számú könyvek

Összes könyv