Richard H. Pitcairn: Kutyák és macskák természetes egészsége – Átfogó útmutató gazdiknak

Richard H. Pitcairn, Susan Hubble Pitcairn könyve: Kutyák és macskák természetes egészsége - Átfogó útmutató gazdiknak | könyv borító

[limit_content length=”400″] Az állatok számára természetes életmódot szem előtt tartó Pitcairn házaspár neve már régen összefonódott a holisztikus állatgyógyászattal, és a mai napig a mozgalom éllovasaiként tartják őket számon. A Kutyák és macskák természetes egészsége című kézikönyvük világszerte nyújt biztos támpontot a gazdiknak, akik fontosnak tartják négylábú kedvenceik biztonságát és jólétét. A vadonatúj, átdolgozott kiadásban az alapvető állattartási ismeretek mellett megtalálhatók az élelmiszerek összetételét vizsgáló, áttörést jelentő kutatások eredményei is. A magas tápértékű, húsos és alternatívát jelentő hús nélküli receptek segítségével mi magunk is egészséges étrendet állíthatunk össze négylábú barátainknak. Külön érdekessége a könyvnek, hogy az illusztrációkat Susan Hubble Pitcairn készítette, aki költő és díjnyertes illusztrációiról ismert festőművész. A szenvedéllyel és elkötelezettséggel összeállított kötet nélkülözhetetlen, ha a lehető legegészségesebb és legboldogabb életet igyekszünk biztosítani szeretett állatainknak. Ez a könyv egy igazi kincs a világ minden állatbarátjának. Allen Schoen állatorvos, író Modern kutatások, innovatív gondolatok – nélkülözhetetlen forrás gazdiknak és állatorvosoknak egyaránt. Hálásak lehetünk a Pitcairn házaspár bátorságáért és útmutatásáért. Jan Allegretti állatorvos, író [/limit_content]

A Kutyák és macskák természetes egészsége – Átfogó útmutató gazdiknak című könyv egy 2020-ban megjelent, 528 oldalból álló, Hobbi, Kisállatok, Kutya kategóriájú könyv, melyet Richard H. Pitcairn, Susan Hubble Pitcairn írt és a Partvonal Könyvkiadó adja ki a 9786155783845 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Richard H. Pitcairn, Susan Hubble Pitcairn: Kutyák és macskák természetes egészsége – Átfogó útmutató gazdiknak egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Richard H. Pitcairn, Susan Hubble Pitcairn: Kutyák és macskák természetes egészsége – Átfogó útmutató gazdiknak PDF, Kutyák és macskák természetes egészsége – Átfogó útmutató gazdiknak PDF letöltés, Richard H. Pitcairn, Susan Hubble Pitcairn: Kutyák és macskák természetes egészsége – Átfogó útmutató gazdiknak ePUB, Kutyák és macskák természetes egészsége – Átfogó útmutató gazdiknak ePUB letöltés, Richard H. Pitcairn, Susan Hubble Pitcairn: Kutyák és macskák természetes egészsége – Átfogó útmutató gazdiknak Mobi, Kutyák és macskák természetes egészsége – Átfogó útmutató gazdiknak Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Richard H. Pitcairn, Susan Hubble Pitcairn további könyvei

Partvonal Könyvkiadó kiadó további könyvei

Hobbi, Kisállatok, Kutya kategóriájú könyvek

2020-ban megjelent könyvek

528 oldalas könyvek

9786155783845 ISBN-számú könyvek

Összes könyv