Reza Aslan: A ZELÓTA – A názáreti Jézus élete és kora

Reza Aslan könyve: A ZELÓTA - A názáreti Jézus élete és kora | könyv borító

[limit_content length=”400″] A zelóta új nézőpontból tekint a valaha volt legnagyobb történetre, és megerősíti a názáreti Jézus életének és küldetésének radikális és átváltoztatott értelmezését. Az eredmény: egy gondolatébresztő, elegánsan megírt életrajz, mely egy sodró lendületű regény lüktetésével bír: egyedülálló portré egy férfiról, egy korszakról és egy vallás születéséről.Kétezer évvel ezelőtt egy zsidó vándorprédikátor és csodatevő járta be Galileát, s követőket gyűjtött, hogy megalapítsa Isten országát. Az általa elindított forradalmi mozgolódás annyira fenyegető volt a hatalom számára, hogy elfogták, megkínozták és kivégezték mint államellenes bűnözőt.NEW YORK TIMES BESTSELLER, nemzetközi listavezető, a legprovokatívabb botránykönyv.Az év egyik legjobb könyve – Booklist Publishers Weekly Bookish [/limit_content]

A A ZELÓTA – A názáreti Jézus élete és kora című könyv egy 2014-ban megjelent, 342 oldalból álló, Történelem Világtörténelem, Általános kategóriájú könyv, melyet Reza Aslan írt és a Scolar Kiadó adja ki a 9789632445083 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Reza Aslan: A ZELÓTA – A názáreti Jézus élete és kora egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Reza Aslan: A ZELÓTA – A názáreti Jézus élete és kora PDF, A ZELÓTA – A názáreti Jézus élete és kora PDF letöltés, Reza Aslan: A ZELÓTA – A názáreti Jézus élete és kora ePUB, A ZELÓTA – A názáreti Jézus élete és kora ePUB letöltés, Reza Aslan: A ZELÓTA – A názáreti Jézus élete és kora Mobi, A ZELÓTA – A názáreti Jézus élete és kora Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Reza Aslan további könyvei

Scolar Kiadó kiadó további könyvei

Történelem Világtörténelem, Általános kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

342 oldalas könyvek

9789632445083 ISBN-számú könyvek

Összes könyv