Renee Mcgregor: Edzés & étrend – Fokozd a teljesítményedet megfelelő táplálkozással!

Renee Mcgregor könyve: Edzés & étrend - Fokozd a teljesítményedet megfelelő táplálkozással! | könyv borító

[limit_content length=”400″] Szerzőről: Renee McGregor az Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb, kifejezetten sporttáplálkozással foglalkozó dietetikusa, aki amellett, hogy kezdőkkel is foglalkozik, olimpikonokkal is dolgozott már együtt. Ő maga is sportol: kerékpározik, fut, ultrafutó versenyeken is részt vesz. Saját cége az Eat Well, Feel Fab.Rövid leírás: Könnyen használható és olvasmányos kézikönyv mindazok számára, akiket érdekel a hatékonyabb, egészségesebb, a saját sportáguk minél sikeresebb művelését elősegítő táplálkozás, és a tudományos részletek mellett inkább a gyakorlatias, könnyen érthető magyarázatokat részesítik előnyben. A kötethez közel száz könnyen elkészíthető étel receptjét is megosztja olvasóival a szerző. [/limit_content]

A Edzés & étrend – Fokozd a teljesítményedet megfelelő táplálkozással! című könyv egy 2016-ban megjelent, 304 oldalból álló, Egészséges életmód, Wellness, fitness, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Renee Mcgregor írt és a Kossuth Kiadó adja ki a 9789630984768 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Renee Mcgregor: Edzés & étrend – Fokozd a teljesítményedet megfelelő táplálkozással! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Renee Mcgregor: Edzés & étrend – Fokozd a teljesítményedet megfelelő táplálkozással! PDF, Edzés & étrend – Fokozd a teljesítményedet megfelelő táplálkozással! PDF letöltés, Renee Mcgregor: Edzés & étrend – Fokozd a teljesítményedet megfelelő táplálkozással! ePUB, Edzés & étrend – Fokozd a teljesítményedet megfelelő táplálkozással! ePUB letöltés, Renee Mcgregor: Edzés & étrend – Fokozd a teljesítményedet megfelelő táplálkozással! Mobi, Edzés & étrend – Fokozd a teljesítményedet megfelelő táplálkozással! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Renee Mcgregor további könyvei

Kossuth Kiadó kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Wellness, fitness, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

304 oldalas könyvek

9789630984768 ISBN-számú könyvek

Összes könyv