Rejtett képek 10. – A jövő robotjai és sok más fejtörő

könyve: Rejtett képek 10. - A jövő robotjai és sok más fejtörő | könyv borító

[limit_content length=”400″] Világszerte családok milliói ismerik és szeretik a Rejtett képek-et, a Highlights70 éves múltra visszatekintő izgalmas fejtörőit, amelyekben a képességfejlesztésés a szórakoztatás egyaránt megvalósul.Több mint 250 apró tárgyat rejtettünk el afüzetek lapjain, amelyek megtalálása sok-sok izgalmat és felhőtlen szórakozást jelenta gyerekek számára, miközben hatékonyan fejleszti vizuális, valamint koncentrációsképességeiket és szókincsüket is.A mókás állatfigurákkal és mozgalmas helyszínekkeltarkított füzetek valódi kalandot ígérnek az egész családnak! [/limit_content]

A Rejtett képek 10. – A jövő robotjai és sok más fejtörő című könyv egy 2017-ban megjelent, 24 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet írt és a Klett Kiadó adja ki a 9786155328787 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Rejtett képek 10. – A jövő robotjai és sok más fejtörő egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Rejtett képek 10. – A jövő robotjai és sok más fejtörő PDF, Rejtett képek 10. – A jövő robotjai és sok más fejtörő PDF letöltés, : Rejtett képek 10. – A jövő robotjai és sok más fejtörő ePUB, Rejtett képek 10. – A jövő robotjai és sok más fejtörő ePUB letöltés, : Rejtett képek 10. – A jövő robotjai és sok más fejtörő Mobi, Rejtett képek 10. – A jövő robotjai és sok más fejtörő Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Klett Kiadó kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

24 oldalas könyvek

9786155328787 ISBN-számú könyvek

Összes könyv