Recent Toys: Recent Toys MindJewel logikai játék

Recent Toys könyve: Recent Toys MindJewel logikai játék | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

[limit_content length=”400″] A Recent Toys Mindjewel egy igazi ékkő a logikai kirakók között. Szedd szét, majd rakd össze eredeti formájába a Mindjewel kirakót! Először meg kell találni a laza elemet, aminél elkezdhetjük a játék szétbontását egészen addig, amíg egy láncot nem kapunk. Ez ugyan könnyű feladat, de amint elkezdjük újra összeállítani rá fogunk jönni, hogy ez sokkal bonyolultabb mint azt elsőre hinnénk! Készen álltok az agytornára? Rendeld meg a Recent Toys Mindjewel logikai kirakót, még ma! [/limit_content]

A Recent Toys MindJewel logikai játék című könyv egy 2014-ban megjelent, ISBN: 8717278850245 oldalból álló, Hobbi kategóriájú könyv, melyet Recent Toys írt és a Reflexshop Kft. adja ki a 8717278850245 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Recent Toys: Recent Toys MindJewel logikai játék egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Recent Toys: Recent Toys MindJewel logikai játék PDF, Recent Toys MindJewel logikai játék PDF letöltés, Recent Toys: Recent Toys MindJewel logikai játék ePUB, Recent Toys MindJewel logikai játék ePUB letöltés, Recent Toys: Recent Toys MindJewel logikai játék Mobi, Recent Toys MindJewel logikai játék Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Recent Toys további könyvei

Reflexshop Kft. kiadó további könyvei

Hobbi kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

ISBN: 8717278850245 oldalas könyvek

8717278850245 ISBN-számú könyvek

Összes könyv