Raymond Smullyan: Alice Rejtvényországban – Carrolli mesék nyolcvan év alatti gyermekeknek

Raymond Smullyan könyve: Alice Rejtvényországban - Carrolli mesék nyolcvan év alatti gyermekeknek | könyv borító

[limit_content length=”400″] Újra itt van a logikai fejtörők nagy csapata: Smullyan lovagjai, lókötői (azaz most csalói), Subidu, Subidam, Dingidungi, Gruffacsór, mindenféle igazmondók, ilyen-olyan hazugok, huszárok, királyok, vádlottak és bűnösök. A szerző most nem Poe történetét folytatja, mint a Seherezádé rejtélye című könyvében, hanem tisztelete jeléül Lewis Carroll világhírű meséit.Az életművel való ismerkedést a szerző bármelyik könyvével el lehet kezdeni – ami pedig az előismereteket illeti, e logikai paradoxonok és magyarázataik élvezetéhez az is elég, ha utáljuk a matematikát. Aki viszont arra számít, hogy így is fogja letenni a könyvet, az bánjon vele nagyon óvatosan.Martin Gardner jellemzése szerint Raymond Smullyan személyisége egyedülálló összetétele a filozófusnak, a logikusnak, a matematikusnak, a zenésznek, a bűvésznek, a humoristának, az írónak és a lenyűgöző logikai feladványok szerzőjének. [/limit_content]

A Alice Rejtvényországban – Carrolli mesék nyolcvan év alatti gyermekeknek című könyv egy 2017-ban megjelent, 208 oldalból álló, Hobbi, Kvíz, rejtvény kategóriájú könyv, melyet Raymond Smullyan írt és a Typotex Kiadó adja ki a 9789632799643 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Raymond Smullyan: Alice Rejtvényországban – Carrolli mesék nyolcvan év alatti gyermekeknek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Raymond Smullyan: Alice Rejtvényországban – Carrolli mesék nyolcvan év alatti gyermekeknek PDF, Alice Rejtvényországban – Carrolli mesék nyolcvan év alatti gyermekeknek PDF letöltés, Raymond Smullyan: Alice Rejtvényországban – Carrolli mesék nyolcvan év alatti gyermekeknek ePUB, Alice Rejtvényországban – Carrolli mesék nyolcvan év alatti gyermekeknek ePUB letöltés, Raymond Smullyan: Alice Rejtvényországban – Carrolli mesék nyolcvan év alatti gyermekeknek Mobi, Alice Rejtvényországban – Carrolli mesék nyolcvan év alatti gyermekeknek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Raymond Smullyan további könyvei

Typotex Kiadó kiadó további könyvei

Hobbi, Kvíz, rejtvény kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

208 oldalas könyvek

9789632799643 ISBN-számú könyvek

Összes könyv