Randrianasolo Lalarison Richard: Madagaszkár útikalauz

Randrianasolo Lalarison Richard, Randrianasolo Daniella könyve: Madagaszkár útikalauz | könyv borító

[limit_content length=”400″] Ez a kisméretű, zsebben hordozható útikönyv színes fotókkal és naprakész információkkal szolgál a Madagaszkárra utazó turistáknak, kalandoroknak. Érintetlen esőerdőket, nemzeti parkokat, természetvédelmi területeket mutat be a könyv az érdeklődők számára. Felfedezhetjük Madagaszkár összes régióját, tanácsokat ad a megfelelő közlekedési eszközök és szálláshelyek kiválasztásában, hasznos információkat olvashatunk az utazás előtti és alatti tudnivalókkal kapcsolatban, megismerhetjük a híres magyar utazó, Benyovszky Móric madagaszkári helyszíneit és emlékműveit az ország több pontján, valamint egy magyar-malagaszi szótárt is megtalálhatunk az útikönyvben. [/limit_content]

A Madagaszkár útikalauz című könyv egy 2014-ban megjelent, 83 oldalból álló, Afrika, Utazás Útikönyvek kategóriájú könyv, melyet Randrianasolo Daniella, Randrianasolo Lalarison Richard írt és a Aloalo IT Technology adja ki a 9789630834063 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Randrianasolo Daniella, Randrianasolo Lalarison Richard: Madagaszkár útikalauz egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Randrianasolo Daniella, Randrianasolo Lalarison Richard: Madagaszkár útikalauz PDF, Madagaszkár útikalauz PDF letöltés, Randrianasolo Daniella, Randrianasolo Lalarison Richard: Madagaszkár útikalauz ePUB, Madagaszkár útikalauz ePUB letöltés, Randrianasolo Daniella, Randrianasolo Lalarison Richard: Madagaszkár útikalauz Mobi, Madagaszkár útikalauz Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Randrianasolo Daniella, Randrianasolo Lalarison Richard további könyvei

Aloalo IT Technology kiadó további könyvei

Afrika, Utazás Útikönyvek kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

83 oldalas könyvek

9789630834063 ISBN-számú könyvek

Összes könyv