Radnóti Sándor: Sosem fogok memoárt írni – Tények és tanúk

Radnóti Sándor könyve: Sosem fogok memoárt írni - Tények és tanúk | könyv borító

[limit_content length=”400″] Radnóti Sándor esztéta, filozófus könyve egy memoár helyetti memoár: személyes emlékekben bővelkedő portrék füzére, amelyek egy hosszabb interjúval kiegészítve mégiscsak kirajzolják szerzőjük életútját és pályáját. Az emlékezések legnagyobb része az Élet és Irodalomban jelent meg 2017-2018-ban. Jól és kevéssé ismert emberekről olvashatunk, többek között Balassa Péter, Nemes Nagy Ágnes, Esterházy Péter, Tanay Magda, Pilinszky János, Vezér Erzsébet és Weöres Sándor alakjáról. Radnóti Sándor (1946) esztéta, filozófus, egyetemi tanár [/limit_content]

A Sosem fogok memoárt írni – Tények és tanúk című könyv egy 2019-ban megjelent, 296 oldalból álló, Irodalom, Riportkönyv, tényirodalom kategóriájú könyv, melyet Radnóti Sándor írt és a Magvető Könyvkiadó adja ki a 9789631438390 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Radnóti Sándor: Sosem fogok memoárt írni – Tények és tanúk egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Radnóti Sándor: Sosem fogok memoárt írni – Tények és tanúk PDF, Sosem fogok memoárt írni – Tények és tanúk PDF letöltés, Radnóti Sándor: Sosem fogok memoárt írni – Tények és tanúk ePUB, Sosem fogok memoárt írni – Tények és tanúk ePUB letöltés, Radnóti Sándor: Sosem fogok memoárt írni – Tények és tanúk Mobi, Sosem fogok memoárt írni – Tények és tanúk Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Radnóti Sándor további könyvei

Magvető Könyvkiadó kiadó további könyvei

Irodalom, Riportkönyv, tényirodalom kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

296 oldalas könyvek

9789631438390 ISBN-számú könyvek

Összes könyv