Radnai István: Elnyújtott pillanat

Radnai István könyve: Elnyújtott pillanat | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] “…Radnai István ez a konok és megvesztegethetetlen költő, aki 1939-ben született, számos periódusát átélte sűrűsödő történelmünknek. Ez a kifejezésmódján is meglátszik, hiszen két virágzó szelíd ág közül is az időt felhasító tüskék és tövisek kritikája bukkan elő. Elsajátította a diktatúrák idején védelmet nyújtó avantgárd kódoltságát. A vers írja önmagát – vallja. Radnai mégsem játékszere az automatikus írásnak. Elvi tartása megmarad, miközben átengedi magán a szinte sugalmazott verset…” (A szerző önvallomásából) [/limit_content]

A Elnyújtott pillanat című könyv egy 2019-ban megjelent, 124 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom, Vers kategóriájú könyv, melyet Radnai István írt és a GARBO KÖNYVKIADÓ KFT. adja ki a 9786155696787 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Radnai István: Elnyújtott pillanat egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Radnai István: Elnyújtott pillanat PDF, Elnyújtott pillanat PDF letöltés, Radnai István: Elnyújtott pillanat ePUB, Elnyújtott pillanat ePUB letöltés, Radnai István: Elnyújtott pillanat Mobi, Elnyújtott pillanat Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Radnai István további könyvei

GARBO KÖNYVKIADÓ KFT. kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom, Vers kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

124 oldalas könyvek

9786155696787 ISBN-számú könyvek

Összes könyv