Rácz Nóra: Mirkó csillagközi utazása – Avagy csodálatos találkozás a Gliese 581g exobolygó jóravaló lakóival

Rácz Nóra könyve: Mirkó csillagközi utazása - Avagy csodálatos találkozás a Gliese 581g exobolygó jóravaló lakóival | könyv borító

[limit_content length=”400″] Színezőkönyv a kalandvágyó fiú, Mirkó utazásáról egy távoli Föld-szerű bolygóra. A színezés és rajzolás közben egyebek közt kiderül, hogy hol laknak az öböllépők, mi az ernyőlények életének legszebb pillanata, hogyan szórakoznak a majdnem vízen járók, és mivel töltik napjaikat a Színház-sziget lakói. [/limit_content]

A Mirkó csillagközi utazása – Avagy csodálatos találkozás a Gliese 581g exobolygó jóravaló lakóival című könyv egy 2010-ban megjelent, ISBN: oldalból álló, 3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet Rácz Nóra írt és a Könyves Egér Kft. adja ki a 9789638854421 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Rácz Nóra: Mirkó csillagközi utazása – Avagy csodálatos találkozás a Gliese 581g exobolygó jóravaló lakóival egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Rácz Nóra: Mirkó csillagközi utazása – Avagy csodálatos találkozás a Gliese 581g exobolygó jóravaló lakóival PDF, Mirkó csillagközi utazása – Avagy csodálatos találkozás a Gliese 581g exobolygó jóravaló lakóival PDF letöltés, Rácz Nóra: Mirkó csillagközi utazása – Avagy csodálatos találkozás a Gliese 581g exobolygó jóravaló lakóival ePUB, Mirkó csillagközi utazása – Avagy csodálatos találkozás a Gliese 581g exobolygó jóravaló lakóival ePUB letöltés, Rácz Nóra: Mirkó csillagközi utazása – Avagy csodálatos találkozás a Gliese 581g exobolygó jóravaló lakóival Mobi, Mirkó csillagközi utazása – Avagy csodálatos találkozás a Gliese 581g exobolygó jóravaló lakóival Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Rácz Nóra további könyvei

Könyves Egér Kft. kiadó további könyvei

3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

ISBN: oldalas könyvek

9789638854421 ISBN-számú könyvek

Összes könyv