Rachael Lippincott: Five feet apart – Két lépés távolság (Filmes kiadás)

Rachael Lippincott könyve: Five feet apart - Két lépés távolság (Filmes kiadás) | könyv borító

[limit_content length=”400″] Nemsokára a mozikban Haley Lu Richardson és a Riverdale dögös bandavezérét játszó Cole Sprouse magával ragadó főszereplésével! Szerethetsz valakit, akihez sosem érhetsz hozzá? Stella Grant élete minden pillanatát pontosan megtervezi. Cisztás fibrózissal küzd, és egyedül egy új tüdő adhatna neki egy kicsit hosszabb, könnyebb életet. Mindig szigorúan három lépés távolságot kell tartania más betegektől, és ő nem olyan, aki kockáztatni merne. Egészen addig, amíg be nem toppan az életébe a vad Will Newman, akinek rakoncátlan tincseitől és csodás kék szemétől Stella gyomra azonnal szaltózni kezd. Azonban a fiú éppen az, akitől a lánynak mindenképp távol kéne tartania magát, hiszen már a lehelete is életveszélyes lehet a számára. De mi van, ha a szívük és zsigeri vágyódásuk egyre közelebb húzza őket egymáshoz? Ha csak egy kicsit lefaraghatnának a távolságból… Vajon két lépés tényleg olyan veszélyes lenne, ha egyszer csak így nem törik össze a szívük? “A Csillagainkban a hiba és Kasie West találkozása egy csodálatos, szívszaggató történetben. A szerző valóságos karaktereket teremt, akik mind olyan érettek, mint a felnőttek, de közben mégis tinédzserek, és tinédzsereknek mesélnek.” School Library Journal “Komplex és megható múltú fiatalok, és egy kiszámíthatatlan betegség, ami összetöri majd az olvasók szívét. A tinik alig várják majd, hogy még a film előtt elolvashassák.” Booklist “Mi lehetne annál nagyobb fájdalom egy embernek, mint ha nem érhet hozzá a szerelméhez? Komoly és elgondolkodtató könyv a reményről, a lemondásról, az áldozatvállalásról és a kockázatról.” Goodreads “Megindító történet, amelyben két tini beleszeret egymásba, de van egy probléma: nem mehetnek másfél méternél közelebb egymáshoz, mert akkor az életüket kockáztatják.” Amazon [/limit_content]

A Five feet apart – Két lépés távolság (Filmes kiadás) című könyv egy 2019-ban megjelent, 272 oldalból álló, Irodalom Ifjúsági irodalom 14 éves kor felett, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Rachael Lippincott írt és a Maxim Könyvkiadó adja ki a 9789634990635 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Rachael Lippincott: Five feet apart – Két lépés távolság (Filmes kiadás) egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Rachael Lippincott: Five feet apart – Két lépés távolság (Filmes kiadás) PDF, Five feet apart – Két lépés távolság (Filmes kiadás) PDF letöltés, Rachael Lippincott: Five feet apart – Két lépés távolság (Filmes kiadás) ePUB, Five feet apart – Két lépés távolság (Filmes kiadás) ePUB letöltés, Rachael Lippincott: Five feet apart – Két lépés távolság (Filmes kiadás) Mobi, Five feet apart – Két lépés távolság (Filmes kiadás) Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Rachael Lippincott további könyvei

Maxim Könyvkiadó kiadó további könyvei

Irodalom Ifjúsági irodalom 14 éves kor felett, Kortárs kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

272 oldalas könyvek

9789634990635 ISBN-számú könyvek

Összes könyv