Punk Mária: Bocskor Bocs

Punk Mária könyve: Bocskor Bocs | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] A gyermekvers-kötet nem szűkölködik humorban és vidámságban. Különleges névvel ellátott állatok, növények, természeti képek használati tárgyak, munkaeszközök kelnek életre, hogy megnevettessék és elcsodálkoztassák a gyerekeket. Hódi Katalin színes illusztrációival [/limit_content]

A Bocskor Bocs című könyv egy 2012-ban megjelent, 44 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Punk Mária írt és a Bába Kiadó, Szeged adja ki a 9789633190579 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Punk Mária: Bocskor Bocs egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Punk Mária: Bocskor Bocs PDF, Bocskor Bocs PDF letöltés, Punk Mária: Bocskor Bocs ePUB, Bocskor Bocs ePUB letöltés, Punk Mária: Bocskor Bocs Mobi, Bocskor Bocs Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Punk Mária további könyvei

Bába Kiadó, Szeged kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

44 oldalas könyvek

9789633190579 ISBN-számú könyvek

Összes könyv