Puk Damsgard: Az Iszlám Állam fogságában

Puk Damsgard könyve: Az Iszlám Állam fogságában | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Daniel Rye dán fényképész tizenhárom hónapon át volt az Iszlám Állam nevű terrorszervezet, az ISIS foglya Szíriában. 2014 júniusában hatalmas váltságdíj fejében szabadult, s nem sokkal később fogvatartói, köztük a hírhedt Dzsihád John, elkezdték kivégezni a többi túszt.Daniel a neves dán újságírónőnek, Puk Damsgrd-nak mesélte el a történetét, aki megrázó dokumentumregényt írt belőle. Az Iszlám Állam fogságában a túlélés könyve, tényfeltáró beszámoló, amely a Daniel Ryéval és családjával készült számos interjú és beszélgetés alapján született, s nemcsak azt mutatja be az Olvasónak, hogy milyen borzalmakat kellett elszenvednie Danielnek, hanem azt is, hogy milyen lehetetlen dilemmákkal szembesült, és milyen idegölő tárgyalásokat folytatott a családja az emberrablókkal. A szerző beszélt fogolytársakkal, dzsihadistákkal, szakértőkkel és informátorokkal, és ritka bepillantást enged annak a túsztárgyalónak a titkos műveleteibe, aki Daniel és fogolytársa, a Dzsihád John által lefejezett James Foley amerikai újságíró felkutatásán és kiszabadításán dolgozott.S mindeközben a szerző feltárja annak a konfliktusnak a történelmi és politikai gyökereit is, amely az Iszlám Államot létrehozta, azokkal a hóhérokkal együtt, akik élvezetet találnak mások megkínzásában és legyilkolásában.A könyv egyben főhajtás a meggyilkoltak, a még mindig fogságban lévők és a túlélők, valamint családjuk előtt. [/limit_content]

A Az Iszlám Állam fogságában című könyv egy 2016-ban megjelent, 384 oldalból álló, Irodalom, Riportkönyv, tényirodalom kategóriájú könyv, melyet Puk Damsgard írt és a Európa Könyvkiadó adja ki a 9789634054009 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Puk Damsgard: Az Iszlám Állam fogságában egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Puk Damsgard: Az Iszlám Állam fogságában PDF, Az Iszlám Állam fogságában PDF letöltés, Puk Damsgard: Az Iszlám Állam fogságában ePUB, Az Iszlám Állam fogságában ePUB letöltés, Puk Damsgard: Az Iszlám Állam fogságában Mobi, Az Iszlám Állam fogságában Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Puk Damsgard további könyvei

Európa Könyvkiadó kiadó további könyvei

Irodalom, Riportkönyv, tényirodalom kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

384 oldalas könyvek

9789634054009 ISBN-számú könyvek

Összes könyv