Priskos rhétor töredékei – Követségben Attila, a hunok nagykirálya udvarában – Követségben Attila, a hunok nagykirálya udvarában

könyve: Priskos rhétor töredékei - Követségben Attila, a hunok nagykirálya udvarában - Követségben Attila, a hunok nagykirálya udvarában | könyv borító

[limit_content length=”400″] A beszámoló szerzőjéről, Priskos rhétorról nagyon kevés információval rendelkezünk. Más szerzők néhány elszórt adatából és saját töredékesen fennmaradt Historia Byzantina című művéből deríthető ki életének néhány fontosabb állomása. … A keletrómai császár követét Maximinost kísérete el 449-ben Attila udvarába, és feljegyzéseinek köszönhetően ismerhetjük meg a hun nagykirály udvarát és az itt lezajlott diplomáciai tárgyalásokat.A többi barbárnak és nekünk ezüst tálcákra raktak finom ételeket, Attilának azonban csak húst hoztak fatálon, semmi egyebet. Mértékletes volt minden egyéb tekintetben is, a vendégeknek ugyanis arany meg ezüst serlegeket adtak, míg ő fakupát használt. Egyszerű volt a ruhája is, csupán tisztaságban volt különb a többiekénél, sem az oldalán levő kard, sem barbár csizmájának szíjcsatjai, sem lovának zablája nem volt olyan, mint a többi szkítáé, azaz nem volt rajta sem arany, drágakő vagy bármi más drágaság. [/limit_content]

A Priskos rhétor töredékei – Követségben Attila, a hunok nagykirálya udvarában – Követségben Attila, a hunok nagykirálya udvarában című könyv egy 2015-ban megjelent, 116 oldalból álló, Egyetemes művelődéstörténet, Történelem Művelődéstörténet kategóriájú könyv, melyet írt és a ATTRAKTOR Könyvkiadó Kft. adja ki a 9786155257841 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Priskos rhétor töredékei – Követségben Attila, a hunok nagykirálya udvarában – Követségben Attila, a hunok nagykirálya udvarában egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Priskos rhétor töredékei – Követségben Attila, a hunok nagykirálya udvarában – Követségben Attila, a hunok nagykirálya udvarában PDF, Priskos rhétor töredékei – Követségben Attila, a hunok nagykirálya udvarában – Követségben Attila, a hunok nagykirálya udvarában PDF letöltés, : Priskos rhétor töredékei – Követségben Attila, a hunok nagykirálya udvarában – Követségben Attila, a hunok nagykirálya udvarában ePUB, Priskos rhétor töredékei – Követségben Attila, a hunok nagykirálya udvarában – Követségben Attila, a hunok nagykirálya udvarában ePUB letöltés, : Priskos rhétor töredékei – Követségben Attila, a hunok nagykirálya udvarában – Követségben Attila, a hunok nagykirálya udvarában Mobi, Priskos rhétor töredékei – Követségben Attila, a hunok nagykirálya udvarában – Követségben Attila, a hunok nagykirálya udvarában Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

ATTRAKTOR Könyvkiadó Kft. kiadó további könyvei

Egyetemes művelődéstörténet, Történelem Művelődéstörténet kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

116 oldalas könyvek

9786155257841 ISBN-számú könyvek

Összes könyv