Popper Péter: Különben jól vagyok – Kiadatlan írások – Popper-parádé ’77

Popper Péter könyve: Különben jól vagyok - Kiadatlan írások - Popper-parádé '77 | könyv borító

[limit_content length=”400″] A Saxum kiadó három kötetes emlékkönyvvel tiszteleg bölcs és nagyszerű szerzője, Popper Péter előtt. A “Különben jól vagyok” kötetben barátai, tisztelői róják soraikat, emlékeiket, a Kiadatlan írások kötetben kapott helyet a torzóban maradt Jó reggelt Földlakó, a Keresztutak c. Filmnovella és néhány kisebb írás, melyek könyv-alakban még nem jelentek meg. A harmadik könyv igazi kuriózum, Popper Péter színes rajzait tartalmazza állatokról, ezek híven tükrözik különleges humorát. Saját bevallása szerint ezek hosszú értekezletek alatt születtek. A három kötetet átkötőszalag fogja össze. [/limit_content]

A Különben jól vagyok – Kiadatlan írások – Popper-parádé ’77 című könyv egy 2010-ban megjelent, 360 oldalból álló, Esszé, Irodalom Irodalomtörténet kategóriájú könyv, melyet Popper Péter írt és a Saxum Kiadó adja ki a 9789632481265 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Popper Péter: Különben jól vagyok – Kiadatlan írások – Popper-parádé ’77 egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Popper Péter: Különben jól vagyok – Kiadatlan írások – Popper-parádé ’77 PDF, Különben jól vagyok – Kiadatlan írások – Popper-parádé ’77 PDF letöltés, Popper Péter: Különben jól vagyok – Kiadatlan írások – Popper-parádé ’77 ePUB, Különben jól vagyok – Kiadatlan írások – Popper-parádé ’77 ePUB letöltés, Popper Péter: Különben jól vagyok – Kiadatlan írások – Popper-parádé ’77 Mobi, Különben jól vagyok – Kiadatlan írások – Popper-parádé ’77 Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Popper Péter további könyvei

Saxum Kiadó kiadó további könyvei

Esszé, Irodalom Irodalomtörténet kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

360 oldalas könyvek

9789632481265 ISBN-számú könyvek

Összes könyv