Pontok, pöttyök, csíkok – Játékos vonalvezető

könyve: Pontok, pöttyök, csíkok - Játékos vonalvezető | könyv borító

[limit_content length=”400″] Ahhoz, hogy a jó ceruzafogást elsajátítsuk, előbb a nagyobb, szabadabb vonalvezetést, később az aprólékosabb, precízebb ábrázolást kell begyakorolnunk. Ha az óvodás évek alatt minél több ujjtornát, csuklóerősítőt, mondókás kéztornáztatót, mulatságos vonalvezetős feladatokat oldunk meg, több mint valószínű, hogy eljutunk a szép és magabiztos írás alapjaihoz elsős korunkig. Ezért arra bíztatjuk a kedves Szülőket, hogy minél többször tréningeztessék kicsinyeik ujjacskáit, tanítgassák az irányokat és végezzenek egyre több íráselőkészítő feladatot, szórakoztató, játékos formában. Ehhez kívánunk most segítséget nyújtani négy kötetünkben. [/limit_content]

A Pontok, pöttyök, csíkok – Játékos vonalvezető című könyv egy 2017-ban megjelent, 16 oldalból álló, 3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet írt és a CSENGŐKERT KIADÓ adja ki a 9786155537806 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Pontok, pöttyök, csíkok – Játékos vonalvezető egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Pontok, pöttyök, csíkok – Játékos vonalvezető PDF, Pontok, pöttyök, csíkok – Játékos vonalvezető PDF letöltés, : Pontok, pöttyök, csíkok – Játékos vonalvezető ePUB, Pontok, pöttyök, csíkok – Játékos vonalvezető ePUB letöltés, : Pontok, pöttyök, csíkok – Játékos vonalvezető Mobi, Pontok, pöttyök, csíkok – Játékos vonalvezető Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

CSENGŐKERT KIADÓ kiadó további könyvei

3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

16 oldalas könyvek

9786155537806 ISBN-számú könyvek

Összes könyv