Pons Last Minute útiszótár – Spanyol

könyve: Pons Last Minute útiszótár - Spanyol | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] HOLNAP UTAZOL KÜLFÖLDRE?Enélkül a könyv nélkül ne indulj el!kb. 2 500-3000 szót és kifejezést tartalmazátfogó szókincset nyújt az utazás során előforduló beszédhelyzetekheztematikus felépítésű pl.: vásárlás, szálláshelyek, vendéglátás stb.a könyv végén magyar-idegennyelv szószedet segít megtalálni a keresett szótszámos helyismereti tudnivalót közvetítvízhatlan borítója tartós és lemosható [/limit_content]

A Pons Last Minute útiszótár – Spanyol című könyv egy 2015-ban megjelent, 256 oldalból álló, Spanyol, Szótár, nyelvkönyv kategóriájú könyv, melyet írt és a Klett Kiadó adja ki a 9786155127830 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Pons Last Minute útiszótár – Spanyol egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Pons Last Minute útiszótár – Spanyol PDF, Pons Last Minute útiszótár – Spanyol PDF letöltés, : Pons Last Minute útiszótár – Spanyol ePUB, Pons Last Minute útiszótár – Spanyol ePUB letöltés, : Pons Last Minute útiszótár – Spanyol Mobi, Pons Last Minute útiszótár – Spanyol Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Klett Kiadó kiadó további könyvei

Spanyol, Szótár, nyelvkönyv kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

256 oldalas könyvek

9786155127830 ISBN-számú könyvek

Összes könyv