Póli Róbert: Firkafüzet – Illusztráld Te magad!

Póli Róbert könyve: Firkafüzet - Illusztráld Te magad! | könyv borító

[limit_content length=”400″] Illusztráld a könyvet, tedd színessé, egyedivé Te magad! Ez egy olyan könyvecske, amely harminc kedves gyermekverseket tartalmaz, és ezek mellé, az üresen hagyott oldalakra rajzolhat, alkothat kedve szerint a család apraja-nagyja, így máris saját illusztrációval díszített, mesevilágba repítő művet kapunk! A Firkafüzet több mint önmaga: olyan egyedi ajándék is válhat belőle, mellyel szülő, rokon vagy barát meglepheti a neki legkedvesebb felcseperedőt. [/limit_content]

A Firkafüzet – Illusztráld Te magad! című könyv egy 2015-ban megjelent, 64 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet Póli Róbert írt és a Hungarovox Kiadó adja ki a 9789631223934 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Póli Róbert: Firkafüzet – Illusztráld Te magad! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Póli Róbert: Firkafüzet – Illusztráld Te magad! PDF, Firkafüzet – Illusztráld Te magad! PDF letöltés, Póli Róbert: Firkafüzet – Illusztráld Te magad! ePUB, Firkafüzet – Illusztráld Te magad! ePUB letöltés, Póli Róbert: Firkafüzet – Illusztráld Te magad! Mobi, Firkafüzet – Illusztráld Te magad! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Póli Róbert további könyvei

Hungarovox Kiadó kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

64 oldalas könyvek

9789631223934 ISBN-számú könyvek

Összes könyv