Polgár Judit: Kalandozás a sakktáblán – 4 éves kortól

Polgár Judit könyve: Kalandozás a sakktáblán - 4 éves kortól | könyv borító

[limit_content length=”400″] A sakkozás nemcsak játék, hanem gondolkodásmód is, amely már kisgyerekkorban elsajátítható, majd az élet számos területén sikerrel hasznosítható. Univerzális agytréning, amely logikus gondolkodásra tanít, fejleszti a problémamegoldó képességet, és szárnyakat ad a kreativitásnak. Polgár Judit könyvei mindezt mesével, rímekkel, játékos feladatokkal teszik, miközben a sakk szabályait is bemutatják.Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Sakkpalota. Abban lakott a király és a királynő… Így kezdődik a mese, amelynek szereplőire megannyi kaland és megoldásra váró rejtély vár. A Kalandozás a sakktáblán című kötetben megismerjük a sakkbábukat és furcsa szokásaikat, megtanulunk a sakktáblán közlekedni, és rajzolunk, színezünk, verselünk. [/limit_content]

A Kalandozás a sakktáblán – 4 éves kortól című könyv egy 2017-ban megjelent, 64 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő, Sport, játék kategóriájú könyv, melyet Polgár Judit írt és a Bookline Könyvek adja ki a 9789634371526 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Polgár Judit: Kalandozás a sakktáblán – 4 éves kortól egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Polgár Judit: Kalandozás a sakktáblán – 4 éves kortól PDF, Kalandozás a sakktáblán – 4 éves kortól PDF letöltés, Polgár Judit: Kalandozás a sakktáblán – 4 éves kortól ePUB, Kalandozás a sakktáblán – 4 éves kortól ePUB letöltés, Polgár Judit: Kalandozás a sakktáblán – 4 éves kortól Mobi, Kalandozás a sakktáblán – 4 éves kortól Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Polgár Judit további könyvei

Bookline Könyvek kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő, Sport, játék kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

64 oldalas könyvek

9789634371526 ISBN-számú könyvek

Összes könyv