Pokorádi Zoltánné (Összeállító): Környezetismeret – Iskolai gyakorló és tesztfüzet – 2. osztály

Pokorádi Zoltánné (Összeállító) könyve: Környezetismeret - Iskolai gyakorló és tesztfüzet - 2. osztály | könyv borító

[limit_content length=”400″] Tudáspróba sorozatunk nagy segítséget jelent a szülőknek, akik segíteni szeretnék gyermekeiket a tanulásban. Manapság gyermekeink információs csatornája igen sokrétű. Nagy érdeklődéssel fordulnak az őket körülvevő világ felé. A környezetismeret olyan fontos tantárgyak alapjai készíti elő, mint a biológia, a földrajz, a fizika, a kémia vagy a társadalomismeret. [/limit_content]

A Környezetismeret – Iskolai gyakorló és tesztfüzet – 2. osztály című könyv egy 2020-ban megjelent, 32 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet Pokorádi Zoltánné (Összeállító) írt és a Szalay Könyvek adja ki a 9789634592303 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Pokorádi Zoltánné (Összeállító): Környezetismeret – Iskolai gyakorló és tesztfüzet – 2. osztály egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Pokorádi Zoltánné (Összeállító): Környezetismeret – Iskolai gyakorló és tesztfüzet – 2. osztály PDF, Környezetismeret – Iskolai gyakorló és tesztfüzet – 2. osztály PDF letöltés, Pokorádi Zoltánné (Összeállító): Környezetismeret – Iskolai gyakorló és tesztfüzet – 2. osztály ePUB, Környezetismeret – Iskolai gyakorló és tesztfüzet – 2. osztály ePUB letöltés, Pokorádi Zoltánné (Összeállító): Környezetismeret – Iskolai gyakorló és tesztfüzet – 2. osztály Mobi, Környezetismeret – Iskolai gyakorló és tesztfüzet – 2. osztály Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Pokorádi Zoltánné (Összeállító) további könyvei

Szalay Könyvek kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2020-ban megjelent könyvek

32 oldalas könyvek

9789634592303 ISBN-számú könyvek

Összes könyv