Pléh Csaba: Hány barátod is van?

Pléh Csaba, Unoka Zsolt könyve: Hány barátod is van? | könyv borító

[limit_content length=”400″] Könnyű a hálózatok tudományában egy elvont matematikai elméletet látni. Pléh Csaba, Unoka Zsolt és munkatársaik könyve gyökereiben megváltoztatja ezt, emberközelbe hozva úgy a hálózatok alaptörvényeit, mind ezek alkalmazásait. A pszichológia és a hálózatelmélet ötvözete izgalmas, gondolatébresztő olvasmány, amelynek segítségével teljesen másként láthatjuk embertársainkat és azok viselkedését, valamint társadalmunkat.Néhány fejezetcím a könyvből: Tényleg hány barátod van? Az Én-központú hálózatkutatás módszerei A közegek és a kapcsolatok reprezentatív képe a mai Magyarországon Na és ha zárkózott vagy? A személyiség és a hálózatok Kihez kötődünk a sok ember közül? A jóllét és kapcsolati hálózataink összefüggései Egyének, főnökök és csoportok. Hálózatok és csoportok az iskola és munka világában Engem senki sem szeret. A hálózatok torzulása személyiségzavar és betegség esetén [/limit_content]

A Hány barátod is van? című könyv egy 2016-ban megjelent, 284 oldalból álló, Személyiségpszichológia, Társadalomtudomány Pszichológia kategóriájú könyv, melyet Pléh Csaba, Unoka Zsolt írt és a Oriold és Társai Kft. adja ki a 9786155443374 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Pléh Csaba, Unoka Zsolt: Hány barátod is van? egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Pléh Csaba, Unoka Zsolt: Hány barátod is van? PDF, Hány barátod is van? PDF letöltés, Pléh Csaba, Unoka Zsolt: Hány barátod is van? ePUB, Hány barátod is van? ePUB letöltés, Pléh Csaba, Unoka Zsolt: Hány barátod is van? Mobi, Hány barátod is van? Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Pléh Csaba, Unoka Zsolt további könyvei

Oriold és Társai Kft. kiadó további könyvei

Személyiségpszichológia, Társadalomtudomány Pszichológia kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

284 oldalas könyvek

9786155443374 ISBN-számú könyvek

Összes könyv