Pippa Funnell: Tajték – Nyaralás a tengerparton – Tilly lovas történetei 8.

Pippa Funnell könyve: Tajték - Nyaralás a tengerparton - Tilly lovas történetei 8. | könyv borító

[limit_content length=”400″] Tilly azt tervezi, hogy a nyári szünet minden pillanatát Táltossal, kedvenc lovával tölti, ám váratlanul meghívást kap nemrég megtalált testvérétől, Brooktól egy tengerparti nyaralásra. Legnagyobb meglepetésére és örömére a cornwalli kisvárosban is talál lehetőséget, hogy kedvenc sportjának hódoljon, és hihetetlen tengerparti kalandban lesz része egy fehértarka ló, Tajték megérzéseinek köszönhetően. [/limit_content]

A Tajték – Nyaralás a tengerparton – Tilly lovas történetei 8. című könyv egy 2017-ban megjelent, 107 oldalból álló, 7-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Pippa Funnell írt és a Manó Könyvek adja ki a 9789634033912 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Pippa Funnell: Tajték – Nyaralás a tengerparton – Tilly lovas történetei 8. egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Pippa Funnell: Tajték – Nyaralás a tengerparton – Tilly lovas történetei 8. PDF, Tajték – Nyaralás a tengerparton – Tilly lovas történetei 8. PDF letöltés, Pippa Funnell: Tajték – Nyaralás a tengerparton – Tilly lovas történetei 8. ePUB, Tajték – Nyaralás a tengerparton – Tilly lovas történetei 8. ePUB letöltés, Pippa Funnell: Tajték – Nyaralás a tengerparton – Tilly lovas történetei 8. Mobi, Tajték – Nyaralás a tengerparton – Tilly lovas történetei 8. Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Pippa Funnell további könyvei

Manó Könyvek kiadó további könyvei

7-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

107 oldalas könyvek

9789634033912 ISBN-számú könyvek

Összes könyv