Pintér Lajos: Analízis II.

Pintér Lajos könyve: Analízis II. | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] A könyv részben tankönyv a speciális matematikatagozatos osztályok számára, részben szakköri füzet. [/limit_content]

A Analízis II. című könyv egy 1998-ban megjelent, 320 oldalból álló, Matematika, Természettudomány kategóriájú könyv, melyet Pintér Lajos írt és a Typotex Kiadó adja ki a 9789639132306 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Pintér Lajos: Analízis II. egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Pintér Lajos: Analízis II. PDF, Analízis II. PDF letöltés, Pintér Lajos: Analízis II. ePUB, Analízis II. ePUB letöltés, Pintér Lajos: Analízis II. Mobi, Analízis II. Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Pintér Lajos további könyvei

Typotex Kiadó kiadó további könyvei

Matematika, Természettudomány kategóriájú könyvek

1998-ban megjelent könyvek

320 oldalas könyvek

9789639132306 ISBN-számú könyvek

Összes könyv