Pilinszky János: Válogatott versek

Pilinszky János könyve: Válogatott versek | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] A diákoknak szóló kötetben Pilinszky János válogatott versei olvashatók. [/limit_content]

A Válogatott versek című könyv egy 2003-ban megjelent, 140 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Kötelező olvasmányok kategóriájú könyv, melyet Pilinszky János írt és a Osiris Kiadó adja ki a 9789633895498 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Pilinszky János: Válogatott versek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Pilinszky János: Válogatott versek PDF, Válogatott versek PDF letöltés, Pilinszky János: Válogatott versek ePUB, Válogatott versek ePUB letöltés, Pilinszky János: Válogatott versek Mobi, Válogatott versek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Pilinszky János további könyvei

Osiris Kiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Kötelező olvasmányok kategóriájú könyvek

2003-ban megjelent könyvek

140 oldalas könyvek

9789633895498 ISBN-számú könyvek

Összes könyv